Katalin hercegné Erzsébet királynő temetésén is a megtestesült elegancia volt: ezt tette az uralkodónő emlékére

Katalin hercegné Kamilla királynéval és gyerekeivel utazott Erzsébet királynő temetésének helyszínére.

katalin-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Történelmi nap a mai, hiszen jelenleg is zajlik Erzsébet királynő temetése Angliában, a londoni szertartás magyar idő szerint 13 óra után pár perccel ért véget a Westminster-apátságban, onnét a koporsót gyalogosan vitték át a Wellington-diadalívhez. A halottaskocsi hivatalosan is elindult Londonból Windsorba, ahol 16 óra után veszi kezdetét egy újabb templomi szertartás. Katalin hercegné a megtestesült eleganciaként búcsúzik a királynőtől.

Katalin hercegné Erzsébet királynő temetésén

Wales újdonsült hercegnéje egyik kedvenc márkája, Catherine Walker kreációt választott a szomorú napra. A királynő emlékére egy nagyon kedves gesztust tett, Erzsébet egyik csodaszép, gyöngyökből álló nyakláncát vette fel. A királyi családban a gyöngyök viselése a gyászidőszakot is jelenti, emellett az uralkodónő imádta a gyöngyökből készült ékszereket.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen felvételek készültek Katalin hercegnéről a királynő temetésén.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük