Charlotte hercegnő és György herceg is részt vettek a királynő temetésén: így búcsúztak a dédimamájuktól
Charlotte hercegnő és György herceg is ott voltak Erzsébet királynő temetésén.

györgy-és-charlotte
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Charlotte hercegnő és György herceg is végső búcsút vehettek a mai napon szeretett dédimamájuktól, Erzsébet királynőtől. A szeptember 19-ei temetésre Katalin hercegnével és Kamilla királynéval érkeztek. A londoni ceremóniáról írt összefoglalónkat ide kattintva olvashatod.

Charlotte hercegnő és György herceg Erzsébet királynő temetésén

Katalin hercegné még szombaton mesélt arról, hogy gyerekei közül Lajos herceg az, aki rengeteg kérdést tesz fel, ami érthető, hiszen a testvérek közül ő értheti legkevésbé a halál és az elmúlás fogalmát. György herceg számára viszont az elmúlt napok történései miatt vált világossá igazán, mennyire nagy hatalommal rendelkezett Erzsébet királynő, írta meg a Daily Mail.

Vilmos herceg és Katalin hercegné érthető módon úgy határoztak, hogy a családjuk legkisebb tagja maradjon otthon, ám a hétéves Charlotte-ot és a kilencéves Györgyöt már elég nagynak gondolták, hogy részt vegyenek az uralkodónő temetésén.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen felvételek készültek Vilmos és Katalin nagyobbik gyerekeiről Erzsébet királynő londoni temetésén.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük