Erzsébet királynőről sosem látott fotót közölt a palota: a szép portrét a mai temetése alkalmából posztolták
A palota a közösségi médiában tette közzé Erzsébet királynő legutolsó hivatalos portréfotóját.

GettyImages-522820942
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Erzsébet királynőt a mai napon temetik, magyar idő szerint délben veszi kezdetét a ceremónia, amelyet kétezer meghívott vendég előtt tartanak meg. A tévékben is közvetítik a temetését, várhatóan több millió ember követi élőben az eseményeket.

Ennek alkalmából a Buckingham-palota közzétette a királynő utolsó hivatalos portréfotóját, amit még idén májusban készítettek róla. 

Erzsébet királynő utolsó hivatalos portréfotója

Bár a királynőről készült utolsó kép a halála előtt két nappal készült róla, akkor, amikor az új brit miniszterelnökkel, Liz Truss-szal találkozott, ám az utolsó hivatalos portréképe az a felvétel, ami még a jubileumi ünnepségek előtt készült róla idén májusban. Ezt a képet még sosem láthatták eddig a rajongók. Érdekesség, hogy az akvamarinnal és gyémánttal kirakott brossát még az édesapjától kapta 18. születésnapjára.

A fotót a temetése előtti estén osztották meg az Instagramon, cikkünk írásakor közel 700 ezer lájkot gyűjtött be. Rengeteg rajongó nyilvánította ki részvétét szeretteinek. A brit trónon ő uralkodott eddig a leghosszabb ideig, hetven évig.

Ő volt a legnépszerűbb tagja a királyi családnak, a YouGov legutóbbi felméréséből kiindulva ha csak az élő családtagokat vesszük figyelembe, akkor az első helyen Katalin hercegné áll jelenleg, második Vilmos herceg, őt követi Anna hercegnő és lánya, Zara Phillips. Csak utánuk jön III. Károly király és Kamilla királyné.

Erzsébet királynő húga, Margit

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép volt Margit hercegnő fiatalon.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük