Charlotte hercegnő friss fotóján kiköpött Erzsébet királynő: a rajongók is ámulnak a hasonlóságon
Charlotte hercegnő és Erzsébet királynő között ilyen nagy a hasonlóság.

charlotte-hercegnő-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Charlotte hercegnő le sem tagadhatná Erzsébet királynőt, bár már a korábbi fotóin is az elhunyt uralkodónő vonásait fedezték fel rajta, de a friss képei láttán újra témába került ez a rajongók körében.

A szeptember 19-ei temetésen készült egyik fotót vágták össze egy 1943-ban készült felvétellel, az egyik a kis hercegnőt, a másik a királynőt ábrázolta.

Charlotte hercegnő és Erzsébet királynő közti hasonlóság

A Philibeth_wales nevű Instagram-oldal vágta össze a felvételeket. Az 1943-as februári felvételen a királynő mindössze 16 éves volt, abban az évben ünnepelte 17. szülinapját.

"Annyira egyformák!" "Nagyon hasonlít a királynőre és Vilmosra, én egy kicsit Katalin vonásait is felfedezem benne." "A szemei, az orra és még a szája alakja is megegyezik Erzsébetével. Talán az életútja is hasonló lesz" - fogalmazták a kommentelők.

Charlotte nemcsak külsőleg, hanem belsőleg is a dédimamájára ütött, ő is ugyanolyan erős személyiség, amilyen az uralkodónő volt. Ki ne emlékezne arra a pillanatra, amikor 2018-ban Lajos herceg keresztelőjén megtiltotta a fotósoknak, hogy utánuk menjenek a templomba. Az etikettszabályokat is fejből tudja, testvéreit is bátran korrigálja, sőt, a királynő temetésén György herceget arról oktatta ki, hogy mikor kell pontosan meghajolnia.

Erzsébet királynő élete

Képes összeállításunkkal Erzsébet királynőre emlékezünk.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük