Charlotte hercegnő friss fotóján kiköpött Erzsébet királynő: a rajongók is ámulnak a hasonlóságon

Charlotte hercegnő és Erzsébet királynő között ilyen nagy a hasonlóság.

charlotte-hercegnő-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Charlotte hercegnő le sem tagadhatná Erzsébet királynőt, bár már a korábbi fotóin is az elhunyt uralkodónő vonásait fedezték fel rajta, de a friss képei láttán újra témába került ez a rajongók körében.

A szeptember 19-ei temetésen készült egyik fotót vágták össze egy 1943-ban készült felvétellel, az egyik a kis hercegnőt, a másik a királynőt ábrázolta.

Charlotte hercegnő és Erzsébet királynő közti hasonlóság

A Philibeth_wales nevű Instagram-oldal vágta össze a felvételeket. Az 1943-as februári felvételen a királynő mindössze 16 éves volt, abban az évben ünnepelte 17. szülinapját.

"Annyira egyformák!" "Nagyon hasonlít a királynőre és Vilmosra, én egy kicsit Katalin vonásait is felfedezem benne." "A szemei, az orra és még a szája alakja is megegyezik Erzsébetével. Talán az életútja is hasonló lesz" - fogalmazták a kommentelők.

Charlotte nemcsak külsőleg, hanem belsőleg is a dédimamájára ütött, ő is ugyanolyan erős személyiség, amilyen az uralkodónő volt. Ki ne emlékezne arra a pillanatra, amikor 2018-ban Lajos herceg keresztelőjén megtiltotta a fotósoknak, hogy utánuk menjenek a templomba. Az etikettszabályokat is fejből tudja, testvéreit is bátran korrigálja, sőt, a királynő temetésén György herceget arról oktatta ki, hogy mikor kell pontosan meghajolnia.

Erzsébet királynő élete

Képes összeállításunkkal Erzsébet királynőre emlékezünk.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük