Meghan hercegné így jelent meg a királynő temetésén: Harry felesége is végső búcsút intett Erzsébetnek

Meghan hercegné is ott volt természetesen Erzsébet királynő temetésén.

profimedia-0724117597

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Meghan hercegné is tiszteletét tette Erzsébet királynő temetésén, Katalinhoz hasonlóan ő is egy kedves gesztust tett az uralkodónő emlékére.

A temetés londoni ceremóniája magyar idő szerint délben vette kezdetét, ma délután Windsorban is elbúcsúztatják, és végül ott is helyezik végső nyugalmára Erzsébetet.

Meghan hercegné Erzsébet királynő temetésén

Harry herceg felesége egy különleges, fekete ruhában érkezett a ceremóniára. Mint minden nőnek, neki is kalapban kellett lennie a szertartáson. Egy pár gyémánttal díszített gyöngy fülbevalót viselt, amit Erzsébet királynőtől kapott még ajándékba. Ezzel a kedves gesztussal emlékezett rá.

meghan
Fotó: Profimedia

A londoni, Westminster-apátságban tartott szertartáson Harry herceg mellett ült, előttük közvetlenül III. Károly király és Kamilla királyné foglaltak helyet.

Pár nappal ezelőtt jelentek meg olyan cikkek a brit sajtóban, amelyek arról szóltak, hogy a váratlan esemény miatt Meghan anyja, Doria Londonba repülhet a gyerekekkel, Archie-val és Lilibet Dianával, ám a Daily Mail úgy tudja, ez mégsem történt meg.

Katalin hercegné Erzsébet királynő temetésén

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen felvételek készültek Katalin hercegnéről a királynő temetésén.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük