Friss fotón a Reszkessetek, betörők! Kevinje: a 40 éves Macaulay Culkin újra filmet forgat
Macaulay Culkin az Amerikai Horror Story új sztárja lesz.

macaulay-culkin-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A '90-es évek egyik legnagyobb gyereksztárja Macaulay Culkin volt, aki a Reszkessetek, betörők! Kevin McCallisterjeként bűvölte el az egész világot, annyira meggyőzte a kritikusokat, hogy még Golden Globe-díjra is jelölték az alakításáért.

Bár négyévesen kezdett színészkedni, azonban az 1990-es alkotás hozta meg számára a világhírnevet. Olyan filmekben játszott, mint A jófiú, a My Girl - Az első szerelem vagy a Richie Rich - Rosszcsont beforr. Utóbbi volt az utolsó olyan filmje, amelyben még cuki kisfiúként láthattuk, ugyanis utána pár évre visszavonult, mert normális életre vágyott, és a tanulásra akart koncentrálni. Bár 2003-ban visszatért a képernyőre, ebben az időben egyre többször írtak a lapok a drogfüggőségéről. Sokan aggódtak érte, hiszen jelentek meg róla a médiában aggasztó képek, ám szerencsére sikerült leküzdeni a démonjait. 

Macaulay Culkin újra forgat

Utoljára 2019-ben állt kamerák elé, akkor a Dollface című sorozatban tűnt fel. Jelenleg az Amerikai Horror Story új epizódjait forgatja, az egyik alkotó, Ryan Murphy feltett Instagramjára egy fotót, amit a forgatáson készített Culkinról és Leslie Grossmanről. A negyvenéves sztár remekül fest a fotón.

Az egykori gyereksztár csak ritkán ad interjút, utoljára 2020 elején, az Esquire magazinban mesélt az életéről. Akkor kiderült, hogy a legtöbb energiáját a Bunnyears.com nevű honlapjába öli, ami lényegében egy viccoldal, ami kiparodizálja az önsegítő oldalakat. Elmondta akkor, hogy a sztárság azért kiábrándító számára, mert amikor csinált egy új filmet, mindig reklámoznia kellett, ez pedig az őrületbe kergette. Pont emiatt nem is láthatják a rajongók annyit a képernyőn, mint gyerekkorában, pedig a színészkedést élvezi a mai napig, szeret forgatni.

Amikor kisfiúként befutott, még élvezte a körülötte lévő felhajtást, de ahogy teltek az évek, egyre nagyobb nyűggé vált számára.

- Imádtam a figyelem középpontjában lenni. Én voltam az a gyerek, aki mindig felhívta magára a figyelmet. (...) Egyre nagyobb teherként éltem ezt meg, és bár otthon elkezdtem ezt hangoztatni, mégis süket fülekre leltem. Aztán kijelentettem, hogy vissza akarok menni a suliba, hiszen az első osztály volt az egyetlen, amit rendesen teljesítettem.

Ebben az interjúban kijelentette, hogy már egyáltalán nem drogozik, azokra olyan régi barátokként hivatkozott, akiktől el kellett búcsúznia. Azonban a dohányzásról és az alkoholról nem mondott le.

Így megváltoztak a film szereplői

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festenek ma a Reszkessetek, betörők! sztárjai.

Ezt is szeretjük