A Reszkessetek, betörők! galambos nénije szívszorító vallomást tett: a 75 éves színésznő így éli életét
Brenda Fricker szomorú nyilatkozatot tett.

brenda-fricker-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Reszkessetek, betörők! első és második része emberek millióinak kedvenc karácsonyi filmjei között szerepel, a Macaulay Culkin főszereplésével elkészült mozik óriási kasszasikert értek el világszerte, hazánkban sincs olyan év, hogy az ünnepekkor ne adnák le a részeket. Bár nemcsak kettő, hanem több rész is készült belőle, de azok az eredeti stábbal készült első két film nyomdokaiba sosem léphetnek.

Macaulay Culkin karaktere, Kevin többször is összebarátkozik egy olyan emberrel, akitől eleinte retteg, egy idős hólapátos bácsi bizalmasává válik az első részben, míg a másodikban a Central Park galambos nénije lesz jó barátja. A hölgy karakterét az Oscar-díjas Brenda Fricker alakította.

Brenda Fricker szívszorító vallomása

Az ír származású színésznő felől a The Ray D'Arcy Show podcastben érdeklődtek, Fricker készséggel válaszolt a kérdésekre, karácsony közeledtével témába került, ő hogyan ünnepel, erre nagyon szomorú választ adott.

brenda-fricker-1
Fotó: Reszkessetek, betörők! 2, YouTube/The Late Late Show

- Hazudnék, ha azt mondanám, hogy az idei karácsonyom szép és boldog lesz, már idős vagyok és egyedül élek. Elég sötét tud lenni ez az időszak számomra - mesélte.

Az elmúlt néhány évben az ünnepeket mindig magányosan töltötte az otthonában.

- Ilyenkor kikapcsolom a telefonom, és a világítást is lekapcsolom. Már előre felvettem néhány jó tévéműsort, amiket majd megnézek, és itt van a kutyám is, az ő társaságában vészelem át ezeket a napokat. Nem akarok negatív lenni, de az én karácsonyom kicsit másképp telik, mint másoknak - folytatta.

brenda-fricker-2
Fotó: YouTube/The Late Late Show

Szilveszter éjjelét is nehezen éli meg, sőt általában az még rosszabb számára, mint a karácsony, ugyanis amikor éjfélt üt az óra, és a közelében lévő templomban harangozni kezdenek, nincs kit átölelnie, és boldog új évet kívánni neki.

Karrierjét 1964-ben kezdte, az 1989-es Bal lábam című alkotásban annyira hitelesen hozta Mrs. Brown karakterét, hogy Oscar-díjjal jutalmazták. A 2013-tól 2015-ig tartó Forgive Me című sorozat volt az utolsó, amiben szerepelt, utána végleg visszavonult, egyszerűen belefáradt a színészkedésbe, a fél életét a munkának szánta, úgy érezte, itt az idő, hogy letegye végleg a lantot. Jelenleg Dublinban él.

Így festenek a Narnia krónikái gyerekszereplői

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak a Narnia krónikái sztárjai.

Ezt is szeretjük