A Reszkessetek, betörők! rablói mellett ma már elmennél az utcán: így megváltoztak 30 év alatt a film sztárjai
A Reszkessetek, betörők! szereplői így néznek ki napjainkban, sajnos van, aki már nincs köztünk.

reszkessetek-betörők-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Reszkessetek, betörők! című családi film 1990-ben debütált, ami azóta igazi karácsonyi klasszikussá nőtte ki magát. A Macaulay Culkin főszereplésével elkészült mozi láttán nemcsak a szőke gyereksztár, hanem a többi színész is belopta magát a nézők szívébe. Akkora siker volt az első rész, hogy 1992-ben megcsinálták a folytatását, ami New Yorkban játszódott. Évekkel később készültek még további részek, de azokban már nem az eredeti stáb szerepelt, így azok sosem érhetnek az eredeti filmek nyomdokaiba.

Így megváltoztak a Reszkessetek, betörők! szereplői

A Kevin McCallistert alakító Culkin mellett Joe Pesci és Daniel Stern játszották a kulcsszerepet. A két színész alakította Harryt és Marvot, akik megpróbálták kirabolni a McCallister család rezidenciáját, de végül a kisfiú túljárt az eszükön. Mind a ketten a mai napig színészettel foglalkoznak, az Oscar-díjas Pesci 2019-ben alakította Russel Bufalino karakterét Martin Scorsese filmjében, Az írben, Easton utoljára a Shrill sorozatban volt látható, Bill Easton bőrébe bújhatott. Az évek alatt mind a ketten sokat változtak, akik csak a Reszkessetek, betörők! című filmben látták őket, nagy eséllyel elmennének mellettük az utcán.

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak a Reszkessetek, betörők! sztárjai az elmúlt harminc évben. Sajnos már nem minden szereplő él.

Ezt is szeretjük