Lorenzo Lamas volt a 80-as és 90-es évek szívtipró színésze: helikopterpilóta lett belőle
Lorenzo Lamas ma már elsősorban helikopterpilótaként keresi a kenyerét.

lorenzo lamas cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lorenzo Lamas élete első szerepét 1969-ben a Száz puska című moziban játszotta el, akkor csupán 11 esztendős volt. A '70-es években is kapott több szerepet, például ő játszotta a Grease-ben Tom Chisum karakterét.

A nagy áttörést az 1981-ben induló Falcon Crest című drámasorozat hozta meg számára, ekkor nők milliói rajongtak érte, később ünnepelt akciósztárrá vált, miután elvállalta a Renegade - A fejvadász című széria főszerepét. 

Lorenzo Lamasból helikopterpilóta lett

Az IMDB.com oldalon található profilját elnézve számos szerepet kapott A fejvadász vége után is, de ezek a filmek egytől egyig kisebb költségvetésű, B kategóriás alkotások inkább, 2020-ban feltűnik majd Tara Reid oldalán a Bleach című thriller- és horrorfilmben, ebből is látszik, hogy a színészetet nem engedte el százszázalékosan, ha van egy olyan szerep, amit jónak talál, elvállalja, ám ma már számára nem ez a legfontosabb pont az életében. Még menedzsere vagy ügynöke sincs, aki egyengetné a színészi karrierjét.

lorenzo lamas
Fotó: Albert L. Ortega / Getty Images Hungary

Hivatalos Instagram-oldalán az alábbi bemutatkozószöveg áll: "egykori akciósztár, aki ma már pilóta".

A karrierváltásról még 2015-ben nyilatkozott a Fox Newsnak.

- Helikopterpilótaként dolgozom, ez egy olyan dolog, amit imádok. Elegem lett abból, hogy folyton csak arra várjak, hogy végre csörögjön a telefonom, és felajánlják valamelyik B kategóriás film szerepét - magyarázta.

Régen csak a színészkedésből tartotta el magát, így elég frusztráló volt, ha nem kapott olyan lehetőséget, ami megfelelt volna neki. Most viszont több lábon is megél. Pilótaként turistákat szállít Los Angeles körül, illetve oktatást is vállal.

Emlékszel a Rex felügyelő sztárjára?

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban Tobias Moretti.

Ezt is szeretjük