A Rabszolgasors Isaurája ma már boldog nagymama: a 65 éves Lucélia Santos imádja a kék szemű kisunokáját
Lucélia Santos unokája, Carolina 2017-ben jött a világra.

isaura-lucelia-santos-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A bájos és gyönyörű Lucélia Santos mindössze 19 éves volt, amikor 1976-ban megkapta a brazil teleregény, a Rabszolgasors főszerepét, ő lett Isaura. 

A szappanopera nem csupán hazájában lett hatalmas siker, a világ összesen nyolcvan országában tűzték műsorra a helyi tévécsatornák. Lucélia Santos sorozata sok magyar kedvence volt a nyolcvanas években, a rajongók annyira szerették Isaurát, a rabszolgalányt, hogy még gyűjtést is szerveztek a kiszabadítására. 

Lucélia Santos unokája

A színésznő 1982-ben feleségül ment a brazil zeneszerzőhöz, Joe Neschlinghez, akitől még ebben az évben megszületett a fia, Pedro. A házaspár 1986-ban vált el, a férfi ezután újranősült. Második házasságából született még egy fia, Benjamin, valamint egy lánya, Luiza. 

A most negyvenéves Pedro Neschling édesanyját követve a pályán színésznek állt, számos filmben és sorozatban tűnt fel, ám hazáján kívül nem igazán vált ismertté. A magyar közönség az Életünk lapjai című sorozatban láthatta, ebben Rafael bőrébe bújt. 

Lucélia Santos egyetlen fia 2010-ben beleszeretett a gyönyörű filmes és színházi színésznőbe, Vitória Fratéba, akit feleségül vett. Kislányuk, Carolina 2017 májusában született. A páros 2020-ban a válás mellett döntött, azóta megosztva nevelik gyermeküket. 

 Ma már Pedro és Vitória is mással boldogok, új párjaikkal pedig a kis Carolina is nagyszerű kapcsolatot ápol. Híres nagymamája, a 65 éves Lucélia Santos szintén imádja őt, annyira elkényezteti, amennyire csak engedik neki a szülők. 

Gabriela Spanic és ikertestvére

Képes összeállításunkban megnézheted, mekkora a hasonlóság Gabriela Spanic és testvére, Daniela között.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük