Gabriela Spanic és ikertestvére kísértetiesen hasonlítanak egymásra: mutatjuk a ritkán látott Danielát

Gabriela Spanic ikertestvére, Daniela egy igazi harcos.

Gabriela Spanic ikertestvére
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Amikor Gabriela Spanic eljátszotta a Paula és Paulina főszerepét, a jó és a gonosz ikertestvért is ő alakította. Érdekesség, hogy a való életben is van egy ikertestvére, akivel természetesen nagyon szoros a kapcsolata. Danielával együtt idén decemberben ünnepelhetik majd a 48. születésnapjukat.

Gabriela Spanic ikertestvére

Mint sok ikerpár, ők is szinte teljesen össze voltak nőve: tinédzser éveikben együtt jártak szépségversenyekre, majd miután Gabriela színészi karrierje elindult, a testvére mindenben segítette és támogatta őt. Daniela is megpróbálkozott a színészettel, 2002-ben szerepelt a La Duda című szappanoperában, de rájött, hogy a színészkedés nem az ő világa, inkább a modellkedés az, amit szeret. Manapság a festészetnek él. Ahogy az alábbi felvételen is látszik, tényleg nagyon hasonlítanak egymásra.

Sajnos nem volt könnyű az élet Daniela számára: 2007 júliusában öthónapos terhesen kórházba szállították, ugyanis sztrókot kapott. Hetekig feküdt utána kómában, miután felébredt, újra megtanult járni. Szerencsére a babáját is világra hozta, Katalina 2007 novemberében született meg. Egy súlyos autóbalesetben úgy széttörtek a csontok a jobb karjában, hogy majdnem elveszítette ezt a testrészét, de szerencsére az orvosok időben cselekedtek. 2020-ban cisztával műtötték.

Képes összeállításunkban megnézheted, mekkora a hasonlóság Gabriela Spanic és testvére, Daniela között.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük