Az Esmeralda gyönyörű sztárja rövid, szőke hajra váltott: az 51 éves Leticia Calderón mellett ma már elmennél az utcán
Leticia Calderón ennyit változott 23 év alatt.

leticia calderon esmeralda cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az 1997-ben megjelent Esmeralda című szappanopera óriási siker volt hazánkban. A nézők epizódról epizódra annak drukkoltak, hogy a szegény sorsú, vak lány, Esmeralda és a gazdag családból származó José Armando végre egymásra találjanak.

A gyönyörű főszereplőt Leticia Calderón alakította, a mexikói színésznő akkor volt 29 esztendős. Gyerekkori nagy álma volt, hogy a szakmában dolgozzon, így elég fiatalon, 14 évesen már kamerák elé állt, azonban a világsikert mégis az Esmeralda hozta meg számára.

Leticia Calderón ennyit változott 23 év alatt

Leticia Calderón az elmúlt 23 évben sokat változott, hosszú, barna hajától már régóta megvált, napjainkban a rövid, szőke tincsekre esküszik, ami nagyon vagány külsőt kölcsönöz neki.

leticia calderon 2020
Fotó: Medios y Media / Getty Images Hungary

Napjainkban is aktívan színészkedik, 2019-ben az El corazón nunca se equivoca című drámában Elsa karakterét alakította. Legutóbbi szappanoperája, amit hazánkban is vetítettek, az a 2015-ös Ne hagyj el! című produkció volt.

Ami a magánéletét illeti, kétszer házasodott, 1997-ben ment hozzá Marcos Lópezhez, de végül 2000-ben elváltak. Három évvel később ismét oltár elé állt Juan Colladóval, akitől két fia született, Luciano és Carlo. Sajnos ezzel a férfival is megromlott a viszonya, így a válás mellett döntöttek.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Soy responsable por lo que digo, no por lo que entiendas.

Leticia Calderon (@leticiacalderonof) által megosztott bejegyzés,

A színésznő két fiának él, 2020-ban a Ventaneando című tévés műsorban vallott az anyaságról. Jelenleg ő tartja el a gyerekeket.

- A gyerekeim nem luxuskörülmények között élnek, imádunk együtt ebédelni a piacokon, nem vagyunk a márkák megszállottjai. Nagyon tudatosak a fiaim a pénzköltéssel kapcsolatban - vallotta be a műsorban a színésznő, aki hozzátette, ő maga is mindig félretett, sosem szerette szórni a pénzt felesleges holmikra.

Így fest napjainkban Natalia Oreiro

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest a Vad Angyal imádott sztárja, Natalia Oreiro.

Ezt is szeretjük