Az Esmeralda gyönyörű sztárja rövid, szőke hajra váltott: az 51 éves Leticia Calderón mellett ma már elmennél az utcán
Leticia Calderón ennyit változott 23 év alatt.

leticia calderon esmeralda cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az 1997-ben megjelent Esmeralda című szappanopera óriási siker volt hazánkban. A nézők epizódról epizódra annak drukkoltak, hogy a szegény sorsú, vak lány, Esmeralda és a gazdag családból származó José Armando végre egymásra találjanak.

A gyönyörű főszereplőt Leticia Calderón alakította, a mexikói színésznő akkor volt 29 esztendős. Gyerekkori nagy álma volt, hogy a szakmában dolgozzon, így elég fiatalon, 14 évesen már kamerák elé állt, azonban a világsikert mégis az Esmeralda hozta meg számára.

Leticia Calderón ennyit változott 23 év alatt

Leticia Calderón az elmúlt 23 évben sokat változott, hosszú, barna hajától már régóta megvált, napjainkban a rövid, szőke tincsekre esküszik, ami nagyon vagány külsőt kölcsönöz neki.

leticia calderon 2020
Fotó: Medios y Media / Getty Images Hungary

Napjainkban is aktívan színészkedik, 2019-ben az El corazón nunca se equivoca című drámában Elsa karakterét alakította. Legutóbbi szappanoperája, amit hazánkban is vetítettek, az a 2015-ös Ne hagyj el! című produkció volt.

Ami a magánéletét illeti, kétszer házasodott, 1997-ben ment hozzá Marcos Lópezhez, de végül 2000-ben elváltak. Három évvel később ismét oltár elé állt Juan Colladóval, akitől két fia született, Luciano és Carlo. Sajnos ezzel a férfival is megromlott a viszonya, így a válás mellett döntöttek.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Soy responsable por lo que digo, no por lo que entiendas.

Leticia Calderon (@leticiacalderonof) által megosztott bejegyzés,

A színésznő két fiának él, 2020-ban a Ventaneando című tévés műsorban vallott az anyaságról. Jelenleg ő tartja el a gyerekeket.

- A gyerekeim nem luxuskörülmények között élnek, imádunk együtt ebédelni a piacokon, nem vagyunk a márkák megszállottjai. Nagyon tudatosak a fiaim a pénzköltéssel kapcsolatban - vallotta be a műsorban a színésznő, aki hozzátette, ő maga is mindig félretett, sosem szerette szórni a pénzt felesleges holmikra.

Így fest napjainkban Natalia Oreiro

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest a Vad Angyal imádott sztárja, Natalia Oreiro.

Ezt is szeretjük