Lionel Richie és 40 évvel fiatalabb barátnője: Lisával csak ritka alkalmakkor mutatkozik
Lionel Richie és párja, Lisa Parigi 2014 óta vannak együtt.

lionel-richie-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lionel Richie is részt vett a Prince's Trust jótékonysági gálán, amit április 28-án New Yorkban rendeztek meg.

A legendás énekes nem egyedül lépett a vörös szőnyegre, szépséges párja, Lisa Parigi is elkísérte őt. Negyven évvel fiatalabb szerelmével csak ritka alkalmakkor mutatkozik nyilvánosan.

Ő Lionel Richie párja

Az alábbi felvétel a gála vörös szőnyegén készült kettejükről, Lisa Parigi egy elegáns fekete-fehér estélyit viselt.

GettyImages-1394301213
Fotó: Theo Wargo / Getty Images Hungary

Richie és kedvese óvják a magánéletüket, így nem nyilatkoztak arról, hogy ismerkedtek meg, ám a zenész 2019-ben a People magazinnak elmesélte, mennyire csodálja a kedvesét.

- Ő hihetetlenül gyönyörű, de ami számomra a legfontosabb, az az, hogy okos, és segít nekem abban, hogy kiigazodjak az őrült világomban. Életem ezen szakaszában, amikor már az ember hajlamos belefáradni dolgokba, Lisa miatt mégis mindent biztonságban érzek.

Nem zavarja őket a nagy korkülönbség, fülig szerelmesek egymásba. Parigi a gyermek- és a felnőttkora egy részét Svájcban töltötte. Svájci, kínai és karibi vér is csörgedezik az ereiben, nagyon okos, összesen négy nyelven beszél: angolul, franciául, németül és svájci németül. Van egy saját márkája, a The Estate Collection, gyertyákat forgalmaz. Karrierjét nem vállalkozóként kezdte, a vállalati világban dolgozott, több IT-cégnek volt a munkatársa.

GettyImages-1394323706
Fotó: Gotham / Getty Images Hungary

Évek óta kérdezik tőlük, nem terveznek-e házasságot, a nő 2016-ban a Daily Mirrornak adott interjújában elmondta, hogy nincs szüksége gyűrűre, ami köztük van, az számára bőven elég.

- Annyi ember szükségét érzi a házasságnak, hogy így tegye hivatalossá a kapcsolatát, de én nem közéjük tartozom. Lionel nem tartozik nekem semmivel.

Az énekes eddig két alkalommal nősült: középiskolai szerelmét, Brenda Harvey-t 1975-ben vette el, de 1993-ban elváltak, vele adoptálta lányát, Nicole-t, aki 1981-ben született. Második alkalommal Diane Alexandert vette el, de kilenc év után, 2004-ben tönkrement a házasságuk, a nő két gyermeket szült neki, Miles 1994-ben, Sofia 1998-ban jött a világra.

Dieter Bohlen párja bikiniben

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen dögös nő a Modern Talking sztárjának szerelme, Carina bikiniben.

Ezt is szeretjük