Nicolas Cage 26 éves feleségével pózolt együtt: Riko hamarosan babát szül az 58 éves sztárnak
Nicolas Cage és felesége, Riko Shibata egy közös barátjukon keresztül ismerkedtek meg egymással.

nicolas-cage-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nicolas Cage a nyolcvanas években kezdte színészi pályafutását, a kilencvenes évek közepére pedig igazi hollywoodi nagyágyúvá vált. 1995-ben a Las Vegas, végállomás című filmben nyújtott alakításáért Oscar-díjjal jutalmazták. 

A sztár élete során ötször nősült, legutóbb 2021-ben. Akkor a nála 32 évvel fiatalabb, japán származású Riko Shibatát vette el.

Nicolas Cage fiatal felesége, Riko

Az 58 éves színész ötödik esküvőjére Las Vegasban került sor. A ceremóniát Nicolas Cage édesapjának születésnapján tartották, így szerettek volna tisztelegni előtte, ő ugyanis már nincs az élők sorában. A nagy napon a menyasszony egy csodálatosan szép, eredeti japán kimonót viselt, amit kézzel készítettek. 

Nicolas Cage és felesége a filmpremieren 2022 áprilisában.
Nicolas Cage és felesége a filmpremieren 2022 áprilisában.
Fotó: Taylor Hill / Getty Images Hungary

Riko Shibata japán származása ellenére New Yorkban nőtt fel, a színésszel mégis a szigetországban ismerkedtek meg egy közös barátjukon keresztül. A fiatal nő álma, hogy híres színésznő legyen. 

A sztár és felesége még 2022 elején jelentették be, hogy úton van közös gyermekük, Riko várandós. Mint kiderült, kislányuk lesz, már a baba nevét is elárulták, Lennon Augie-nak fogják hívni a nagypapája, August Coppola után. A Lennont pedig John Lennonról kapja. Cage a Kelly Clarkson Show-ban elmondta, August Coppola rendszeresen hallgatta a Beatles legendás albumát, a Let It Bet. Arról a lemezről az Across The Universe című dal Cage kedvence.

Riko április 18-án a vörös szőnyegen pózolt férje oldalán, együtt vettek részt a színész új filmjének, A hatalmas tehetség elviselhetetlen súlya premierjén Los Angelesben.

GettyImages-1392246355
Fotó: JC Olivera / Getty Images Hungary

Nicolas Cage-nek nem ez a baba lesz az első gyermeke, 1990-ben született egy fia, Weston Coppola Cage akkori barátnőjétől, Christina Fultontól. A sztár ezután házasodott össze Patricia Arquette-tel, akitől 2001-ben vált el. 

2002-ben 107 napig Elvis Presley lányának, Lisa Marie Presley-nek volt a férje, majd 2004-ben Alice Kimet vette el. Utóbbitól született 2005-ben második fia, Kal-El, aki Supermanről kapta a nevét. Negyedik felesége Erika Koike volt, azonban ezt a házasságot négy nappal később érvénytelenítették. 

Nicolas Cage, Jude Law és más sztárok fiai

Nem Jude Law és Nicolas Cage az egyetlen macsó sztár, akinek fiából is sármos férfi lett. Képes összeállításunkban mutatjuk a hollywoodi sztárok szívtipró gyerekeit.

Cover-fotó: Getty Images/Emma McIntyre

Ezt is szeretjük