Az 56 éves Nicolas Cage ikerunokái irtó cuki kislányok: fia posztolt a kicsikről
Nicolas Cage ikerlányunokái a tavasszal jöttek világra.

nicolas cage cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nicolas Cage 29 éves fia, Weston Cage Coppola négyszeres édesapa. Első házasságából két fia született, ám sajnos a feleségével elváltak útjaik. Második felesége, Hila ikerlányokkal ajándékozta meg.

A kicsik, Venice Zohar és Cyress Zara 2020 áprilisában jöttek a világra, ahogy cseperednek, egyre aranyosabbá válnak.

Ilyen édesek Nicolas Cage ikerunokái

Weston Cage Coppola az Instagramon mutatta meg először a kislányait, a családi felvétel nagyon idillire sikerült, még a kiskutyájuk, Draco sem maradhatott ki a fotózkodásból.

A képhez az alábbi megható sorokat fűzte: "Hálás vagyok azért, ahogy Isten megtervezte az életem, áldottnak érzem magam, hogy megtaláltam a lelki társam, és szerelmünk gyümölcséből két kislány lett. Nagyon szeretlek, és a családunkat teljes egésszé Draco tette, aki pont akkor született, mielőtt Venice és Cyress megfogant. Az univerzum az összehangolásban mutatja meg erejét. Lányaink nevetése és mosolya annyira felemelő dolog."

Sokan dicsérték, mennyire szép családja van, a fotóról két fia, a hatéves Lucian Augustus és a négyéves Sorin Reid sajnos hiányzik. Valószínűleg, amikor a kép készült, éppen vér szerinti édesanyjuknál voltak.

Nagyobbik gyerekeit utoljára 2019 júniusában mutatta meg követőinek apák napja alkalmából.

Amikor legelső fia megszületett, Nicolas Cage ötvenéves volt, a színész gondoskodik családtagjairól. Amikor 2016-ban csúnya módon ért véget Weston házassága, kisegítette őt, hogy az tudja fizetni a gyerektartást, írta meg a The Blast 2018-ban.

Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas fia

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen jóképű srác lett Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas fiából.

Ezt is szeretjük