Dieter Bohlen 30 évvel fiatalabb párja dögös nő bikiniben: a Modern Talking sztárja posztolta róla a képeket
Dieter Bohlen bikinis képeket posztolt párjáról, Carináról.

dieter-bohlen-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dieter Bohlen és párja, Carina rendszeresen járják a világot, idén áprilisban úgy döntöttek, hogy elutaznak a Maldív-szigetekre. A Modern Talking sztárjának szerelméről több bikinis felvétel is készült, a barna szépségnek nagyon sportos és karcsú alakja van.

Dieter Bohlen párja, Carina bikiniben

Dieter Bohlen és a nála 30 évvel fiatalabb Carina Walz 2006-ban találkoztak egy klubban, mindketten Mallorcán nyaraltak. Bár az akkor 22 éves fiatal lány visszautasította a zenész közeledését, de Bohlen nem adta fel. Meghozta a gyümölcsét a kitartó udvarlása, ugyanis még abban az évben összeköltöztek. Két gyermekük született, Amelie 2011-ben, Maximilian 2013-ban látta meg a napvilágot.

A nagy korkülönbség miatt sokan támadták őket eleinte, ám a Modern Talking sztárja szerint nem számít a kor.

- Az igaz szerelem nem ismer akadályokat, és persze korhatárt sem - idézte szavait a Klatsch-Tratsch lap.

16 éve vannak együtt, azonban azóta sem házasodtak össze, bár a közösségi oldalukon kettejükről rengeteg fotó van, a gyerekeiket nem mutatják meg a nyilvánosságnak. A legutóbbi nyaralásuk alatt sem posztoltak a lányukról és a fiukról, csak kettejükről. A 38 esztendős Carináról több dögös, bikinis fotó is készült. A kétgyerekes anyuka fantasztikusan néz ki bikiniben.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen dögös nő Carina bikiniben.

Ezt is szeretjük