Dieter Bohlen 30 évvel fiatalabb párja dögös nő bikiniben: a Modern Talking sztárja posztolta róla a képeket

Dieter Bohlen bikinis képeket posztolt párjáról, Carináról.

dieter-bohlen-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Dieter Bohlen és párja, Carina rendszeresen járják a világot, idén áprilisban úgy döntöttek, hogy elutaznak a Maldív-szigetekre. A Modern Talking sztárjának szerelméről több bikinis felvétel is készült, a barna szépségnek nagyon sportos és karcsú alakja van.

Dieter Bohlen párja, Carina bikiniben

Dieter Bohlen és a nála 30 évvel fiatalabb Carina Walz 2006-ban találkoztak egy klubban, mindketten Mallorcán nyaraltak. Bár az akkor 22 éves fiatal lány visszautasította a zenész közeledését, de Bohlen nem adta fel. Meghozta a gyümölcsét a kitartó udvarlása, ugyanis még abban az évben összeköltöztek. Két gyermekük született, Amelie 2011-ben, Maximilian 2013-ban látta meg a napvilágot.

A nagy korkülönbség miatt sokan támadták őket eleinte, ám a Modern Talking sztárja szerint nem számít a kor.

- Az igaz szerelem nem ismer akadályokat, és persze korhatárt sem - idézte szavait a Klatsch-Tratsch lap.

16 éve vannak együtt, azonban azóta sem házasodtak össze, bár a közösségi oldalukon kettejükről rengeteg fotó van, a gyerekeiket nem mutatják meg a nyilvánosságnak. A legutóbbi nyaralásuk alatt sem posztoltak a lányukról és a fiukról, csak kettejükről. A 38 esztendős Carináról több dögös, bikinis fotó is készült. A kétgyerekes anyuka fantasztikusan néz ki bikiniben.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen dögös nő Carina bikiniben.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük