Richard Gere 39 éves feleségével lépett a vörös szőnyegre: a gyönyörű Alejandráról le sem vette a kezét
Richard Gere és felesége csak ritka alkalmakkor lépnek együtt a vörös szőnyegre.

richard-és-alejandra-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Richard Gere és felesége, Alejandra Gere csak ritka alkalmakkor lépnek együtt a vörös szőnyegre, azonban április 26-án New Yorkban ismét kéz a kézben mutatkoztak, ugyanis őket is meghívták a City Harvest jótékonysági gálájára. Az említett alapítvány a város legnagyobb élelmiszermentő szervezete.

Richard Gere és felesége

A 72 éves sármőr egy egyszerű fekete öltönyben mutatkozott, míg 39 éves felesége egy csinos sötétkék estélyiben keltett feltűnést, a ruhát fekete foltminták díszítették. A színész le sem vette a spanyol származású szépségről a kezét, több aranyos pillanatukat megörökítették a fotósok, még Gere szerelmes pillantását is sikerült lefotózniuk.

Bár többen kritizálták kettejüket, amikor kiderült, hogy egy párt alkotnak, de számukra a 34 évnyi korkülönbség nem jelent akadályt. Alejandra idén februárban lett 39 éves, a színész pedig augusztusban lesz 73 esztendős. Mindketten a buddhizmus tanai alapján élik mindennapjaikat, így a világnézeteik is megegyeznek.

2018-ban házasodtak össze, azóta két gyerekük született, első fiuk, Alexander 2019 februárjában, a második 2020 áprilisában jött a világra. A kisebbik nevét a mai napig nem hozták nyilvánosságra. Mindkettejüknek született gyermekük az előző kapcsolatukból, Gere-nek az előző házasságából van egy 22 éves fia, Homer, Alejandra volt férjét szintén egy fiúval ajándékozta meg 2012 decemberében, aki az Albert nevet kapta.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen felvételek készültek Richard Gere-ről és Alejandra Gere-ről a gálán.

Ezt is szeretjük