A Pamela Andersont alakító színésznő arany estélyibe bújt: Lily James ellopta a show-t a premieren
Lily James arany estélyiben ragyogott a Pam & Tommy utolsó részének premierjén.

lily-james-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lily James színésznőt a magyar nézők olyan produkciókból ismerhetik, mint a Hamupipőke, a Nyomd, Bébi, nyomd!, a Yesterday vagy a Mamma Mia! Sose hagyjuk abba.

Az elmúlt hónapokban újra többször szerepelt a neve a sajtóban, ugyanis ő kapta meg a Pamela Anderson és Tommy Lee történetét bemutató Pam & Tommy című minisorozat főszerepét. James a Baywatch bombázójának bőrébe bújhatott.

Lily James arany estélyiben

A Hulun elérhető nyolcrészes sorozat első három részét február 3-án mutatták be, utána minden héten egy-egy új epizód vált elérhetővé a rajongók számára. Az utolsó rész március 9-e óta elérhető a streamingplatformon. A finálé alkalmából megtartották a premiert is Los Angelesben. Lily James egy arany estélyiben tündökölt a vörös szőnyegen.

GettyImages-1383235083
Fotó: Tommaso Boddi / Getty Images Hungary

Az áprilisban 33. születésnapját ünneplő színésznő egy dögös Roberto Cavalli kreációban keltett feltűnést, ami szépen kiemelte nőies alakját.

A premieren természetesen ott volt Sebastian Stan is, aki Tommy Lee-t alakította. A két színész óriási mosollyal pózolt együtt a vörös szőnyegen.

GettyImages-1383248653
Fotó: Steve Granitz / Getty Images Hungary

A kritikusok pozitívan fogalmaztak a minisorozatról, mindkét színész a maximumot nyújtotta. Lily Jamest a sminkmesterek tökéletes Pamela Andersonná alakították.

profimedia-0667930122
Fotó: Profimedia

Anderson nem örült annak, hogy feldolgozták életének egyik legbotrányosabb és legnehezebb időszakaszát, hiszen a széria a Tommy Lee-vel való megismerkedését és viharos, három évig tartó házasságukat dolgozza fel. Az alkotók különös hangsúlyt fektettek annak a hírhedt szexszalagnak az ellopására és illegális terjesztésére, amit a pár a nászútjuk alatt vett fel. Azért, hogy elmondja a saját verzióját, a Netflixszel szerződött, így a streamingszolgáltató egy dokumentumfilmet forgat az életéből.

Lily James a Net-A-Porternek adott interjújában elmondta, a forgatások előtt felkereste Pamela Andersont, de nem kapott választ tőle.

- Nagyon reménykedtem abban, hogy ő is részt vesz benne. Bárcsak másképp alakult volna.

Próbálta minél hitelesebben eljátszani a dívát, bevallása szerint ennyire sok energiát még egy szerepébe sem ölt bele. Életrajzi könyveket olvasott, és rengeteg Anderson-interjút megnézett.

Színésznők smink nélkül

Képes összeállításunkban megnézheted a népszerű színésznők smink nélküli képeit.

Ezt is szeretjük