A 47 éves Penélope Cruz pink miniruhában ment az Oscar-jelöltek ebédjére: férje büszkén pózolt mellette
Tegnap tartották meg az Oscar-jelöltek ebédjét.

penelope-cruz-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Magyar idő szerint március 28-án, hajnali 2 órakor veszi kezdetét a 94. Oscar-gála, amelynek keretén belül az Amerikai Filmművészetek és Filmtudományok Akadémiája a 2021-es év legjobb filmjeit és filmeseit részesíti elismerésben. Az eseménynek a Los Angeles-i Dolby Színház ad majd otthont. Már hagyománynak számít, hogy a gála előtt pár héttel megtartják az Oscar-ebédet, ahova a jelöltek kapnak meghívást.

Penélope Cruz az Oscar-jelöltek ebédjén

Penélope Cruz és férje, Javier Bardem is részt vett a 2022-es Oscar-jelöltek ebédjén, ugyanis mindketten esélyesek arra, hogy egy aranyszobrocskával térjenek haza. Cruz a Párhuzamos anyákban nyújtott alakításával győzte meg a kritikusokat, így a legjobb női főszereplő kategóriában áll versenyben, mellette olyan más kolléganői vannak a jelöltek között, mint Az élet Ricardóéknál című alkotásban játszó Nicole Kidman, a Spencer Diana hercegnője, Kristen Stewart, Az elveszett lány főszereplője, Olivia Colman, illetve Jessica Chastain, a Tammy Faye szemei női sztárja.

Bardemet a legjobb férfi főszereplő kategóriában jelölték Az élet Ricardóéknál című filmjéért, olyan más sztárokkal áll versenyben, mint A kutya karmai közt főszereplője, Benedict Cumberbatch, a Richard királyban játszó Will Smith, a Macbeth tragédiája sztárja, Denzel Washington, illetve Andrew Garfield, aki a Tick, Tick… Boom!-ban szerepelt.

Penélope Cruz nagyon csinos volt az ebéden, egy pink Chanel miniruhát viselt, ami nagyon jól állt neki. Férjével együtt fotózkodtak. Képes összeállításunkban megnézheted, hogy néztek ki a női sztárok az Oscar-jelöltek ebédjén.

Ezt is szeretjük