Emlékszel Helen Huntra? 58 éves korára így megváltozott

Helen Hunt a '90-es évek felkapott színésznője volt.

helenhunt

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A ’90-es években szinte nem telt el úgy év, amikor ne láttuk volna viszont Helen Huntot a mozikban, tagadhatatlan, hogy az évtized legnépszerűbb színésznői közt tartották számon Hollywoodban. Olyan, mára klasszikussá vált filmekben szerepelt, mint A számkivetett, a Mi kell a nőnek? vagy a Lesz ez még így se!, amiért még Oscar-díjjal is jutalmazták alakítását.

Azonban mára kevesebbet hallani róla, bár forgat ugyan, mégsem szerepel annyit az újságok címlapjain, így ritkábban láthatjuk őt.

Helen Hunt 58 évesen

Karrierje csúcsán a harmincas évei közepén járt, rajongói imádták természetes megjelenését, ő volt a megtestesítője a tipikus hétköznapi szépség karakternek. A színésznő március 6-án lépett utoljára a vörös szőnyegre, a 2022-es Film Independent Spirit Awards-on vett részt.

GettyImages-1381848856
Fotó: Frazer Harrison / Getty Images Hungary

Több internetes oldal is megvádolta azzal, hogy kés alá feküdt, a Glamour Path magazin szakértője szerint vonásait elnézve többször kaphatott botoxkezelést és ráncfeltöltést, ám a színésznő a mai napig tagadja, hogy valaha kés alá feküdt.

GettyImages-1382042608
Fotó: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images Hungary

Megváltozott külseje hátterében lelki okok is állhatnak. Pályája megbicsaklását is ezeknek tulajdonítják, ugyanis nem volt egyszerű az elmúlt időszak az életében. Sokáig se veled, se nélküled kapcsolatban élt gyermeke apjával, a producer Matthew Carnahannal, illetve édesapja elvesztésével is meg kellett birkóznia.

Helen Hunt a '90-es években.
Helen Hunt a '90-es években.
Fotó: Fotos International / Getty Images Hungary

Manapság inkább a kamera másik oldalán érzi jól magát. Olyan sorozatok epizódjait rendezte, mint az Amerikában bombasikernek örvendő Rólunk szól, vagy a Netflixen futó A politikus. A színészi karrierjébe is sikerült új életet lehelnie, 2021-ben a Blindspotting című sorozatban szerepelt, illetve benne lesz A Patriot című sci-fiben is, amit jelenleg még forgatnak.

Tom Hanks felesége

Rita Wilson az 1972-es, The Brady Bunch című vígjátéksorozat egyik epizódjában debütált színészként. Azt akkor még nem is sejthette, hogy nemcsak a karrierjének első lépcsőfoka volt ez a szerep, de a jövendőbelije is ekkor szúrta ki magának.

Tom Hanks a tévében szúrta ki magának feleségét - Rita Wilsonnal már 34 éve házasok

1972-ben, egy sorozatban látta meg élete párját a színész.

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük