Tom Hanks a tévében szúrta ki magának feleségét - Rita Wilsonnal már 34 éve házasok

1972-ben, egy sorozatban látta meg élete párját a színész.

Tom Hanks és Rita Wilson
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Vannak emberek, akik nem hisznek abban, hogy létezik szerelem első látásra. Tom Hanks és felesége megismerkedésének története egyértelműen rájuk cáfol, a színészt tévéképernyőn keresztül is meghódította kedvese.

Rita Wilson az 1972-es, The Brady Bunch című vígjátéksorozat egyik epizódjában debütált színészként. Azt akkor még nem is sejthette, hogy nemcsak a karrierjének első lépcsőfoka volt ez a szerep, de a jövendőbelije is ekkor szúrta ki magának.

Tom Hanks és Rita Wilson szerelmének története

A színész az egyik barátjánál tévézett, amikor az ominózus részt sugározták. 48 év távlatából is emlékszik, mi volt az első gondolata, amikor megpillantotta a képernyőn a hosszú, barna hajú, mosolygós lányt.

- Egyből azt gondoltam, hogy mennyire bájosan néz ki - mondta el a Bazi nagy görög lagzi 2 premierjén 2016-ban.

Bár a szikra már akkor fellobbant a 63 éves sztár szívében, szerelmük beteljesülésére még jócskán várnia kellett.

Egészen 1981-ig, amikor ismét egy sorozat révén hozta össze őket az élet, immár személyesen. A színésznő ugyanis vendégszerepet kapott Peter Scolari és Tom Hanks show-jában, a Bosom Buddiesban. Itt végre szemtől szemben találkozhattak egymással, azonban volt egy bökkenő, a sármőr addigra már megnősült. Így akkor sem lehetett köztük semmi.

1985-ben a sors ismételten közbeszólt, újra együtt játszottak az Önkéntesek című filmben. Ekkor már le sem tudták tagadni, hogy mennyire vonzódnak egymáshoz. Bár a színészlegenda válása csak két évvel később lett hivatalos, addigra már véget ért a házassága feleségéve, Samantha Lewesszal. Így 1986-ban egy párként vonultak végig az Alma a fájától című film bemutatójának vörös szőnyegén.

34 év házassággal a hátuk mögött a mai napig sziklaszilárd a kapcsolatuk, sosem veszekednek. A People magazinnak 2016-ban a színésznő elárulta, mindössze egy dolog miatt kapnak néha hajba, ha a férje beszól neki, miközben ő autót vezet.

A legösszetartóbb sztárpárok

Míg a halál el nem választ, tartja a mondás, napjainkban sajnos ez nem mindig van így, de vannak, akik kitartanak egymás mellett jóban és rosszban, és már több évtizede hű társai egymásnak. A hírességek világában számos olyan sztárpár van, akik több mint tíz éve fülig szerelmesek egymásba. Képes összeállításunkban megnézheted, kik az álomgyár legösszetartóbb párjai.

Hugh Jackman már 25 éve bolondul idősebb feleségéért - Fotókon a legösszetartóbb sztárpárok

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük