Tom Hanks a tévében szúrta ki magának feleségét - Rita Wilsonnal már 34 éve házasok
1972-ben, egy sorozatban látta meg élete párját a színész.

tom-hanks-rita-wilson
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vannak emberek, akik nem hisznek abban, hogy létezik szerelem első látásra. Tom Hanks és felesége megismerkedésének története egyértelműen rájuk cáfol, a színészt tévéképernyőn keresztül is meghódította kedvese.

Rita Wilson az 1972-es, The Brady Bunch című vígjátéksorozat egyik epizódjában debütált színészként. Azt akkor még nem is sejthette, hogy nemcsak a karrierjének első lépcsőfoka volt ez a szerep, de a jövendőbelije is ekkor szúrta ki magának.

Tom Hanks és Rita Wilson szerelmének története

A színész az egyik barátjánál tévézett, amikor az ominózus részt sugározták. 48 év távlatából is emlékszik, mi volt az első gondolata, amikor megpillantotta a képernyőn a hosszú, barna hajú, mosolygós lányt.

- Egyből azt gondoltam, hogy mennyire bájosan néz ki - mondta el a Bazi nagy görög lagzi 2 premierjén 2016-ban.

Bár a szikra már akkor fellobbant a 63 éves sztár szívében, szerelmük beteljesülésére még jócskán várnia kellett.

Egészen 1981-ig, amikor ismét egy sorozat révén hozta össze őket az élet, immár személyesen. A színésznő ugyanis vendégszerepet kapott Peter Scolari és Tom Hanks show-jában, a Bosom Buddiesban. Itt végre szemtől szemben találkozhattak egymással, azonban volt egy bökkenő, a sármőr addigra már megnősült. Így akkor sem lehetett köztük semmi.

1985-ben a sors ismételten közbeszólt, újra együtt játszottak az Önkéntesek című filmben. Ekkor már le sem tudták tagadni, hogy mennyire vonzódnak egymáshoz. Bár a színészlegenda válása csak két évvel később lett hivatalos, addigra már véget ért a házassága feleségéve, Samantha Lewesszal. Így 1986-ban egy párként vonultak végig az Alma a fájától című film bemutatójának vörös szőnyegén.

34 év házassággal a hátuk mögött a mai napig sziklaszilárd a kapcsolatuk, sosem veszekednek. A People magazinnak 2016-ban a színésznő elárulta, mindössze egy dolog miatt kapnak néha hajba, ha a férje beszól neki, miközben ő autót vezet.

A legösszetartóbb sztárpárok

Míg a halál el nem választ, tartja a mondás, napjainkban sajnos ez nem mindig van így, de vannak, akik kitartanak egymás mellett jóban és rosszban, és már több évtizede hű társai egymásnak. A hírességek világában számos olyan sztárpár van, akik több mint tíz éve fülig szerelmesek egymásba. Képes összeállításunkban megnézheted, kik az álomgyár legösszetartóbb párjai.

Ezt is szeretjük