Ő Michelle Pfeiffer férje - Már 27 éve bolondulnak egymásért

Michelle Pfeiffer és David E. Kelley 1993-ban szerettek egymásba.

Michelle Pfeiffer férje
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Michelle Pfeiffert rengeteg szerelmi csalódás érte, első férjével kötött házassága kilenc év után ért véget, miután Peter Hortonnal elvált, több emberrel is randevúzott, mégis azok a próbálkozások is kudarcba fulladtak.

1993 januárjában jött el a fordulópont az életében, ugyanis akkor szeretett bele David E. Kelley forgatókönyvíróba és producerbe, akivel idén már 27. házassági évfordulójukat ünnepelhetik.

Michelle Pfeiffer és férje egy vakrandin találkoztak először

Érdekesség, hogy bár mind a ketten a filmiparban dolgoztak, mégsem sodorta össze őket évekig az élet. 1993-ban, egy vakrandi keretében találkoztak először, bowlingozni mentek, az első találkozó annyira jól sikerült, hogy hamar lángra lobbant a szerelem. Annyira biztosak voltak egymásban, hogy még ugyanabban az évben kimondták a boldogító igent.

A színésznő mindig óriási tisztelettel beszél férjéről, ha interjút ad, látszik, hogy több évtized után is odáig van érte.

- Életemben nem találkoztam a férjemnél becsületesebb emberrel, és én ezt nagyon tisztelem benne. Imádom a humorát és az intelligenciáját, ráadásul roppant aranyos ember, ezek azok a tulajdonságai, amikért odáig vagyok. Azonban azt fontos megjegyezni, ha az ember nem tiszteli a partnerét, egy idő után elege lesz az illetőből - magyarázta a színésznő a Parade című lapnak.

- Az élet azon múlik, hogy milyen döntéseket hozol, és bizony én hoztam jó néhány rossz döntést. Viszont azt tudom, hogy a legjobb férfit választottam. A Daviddel való házasságom azért működik, mert jól meg tudunk férni egymás mellett. Hasonló értékrenddel rendelkezünk, és mindketten azonos módon találjuk meg az egyensúlyt a munka és a családi élet között - osztotta meg házasságuk titkát.

Két gyermekük van, Michelle Pfeiffer megismerkedésük évében fogadta örökbe lányukat, Claudia Rose-t, ezt a procedúrát már akkor elindította, mielőtt még egymásba szerettek volna. Fiuk, John 1994 augusztusában jött a világra.

A legösszetartóbb sztárpárok Hollywoodban

Képes összeállításunkban összegyűjtöttük azokat a sztárpárokat, akik több évtizede alkotnak egy párt.

Hugh Jackman már 25 éve bolondul idősebb feleségéért - Fotókon a legösszetartóbb sztárpárok

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük