A 39 éves Anne Hathaway smink nélküli szelfije: fotókon a népszerű színésznők festék nélkül

Népszerű színésznőket mutatunk smink nélkül.

Színésznők smink nélküli fotókon
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A rajongókat mindig is érdekelték a női sztárok szépségtippjei, manapság nemcsak a sminktrükkök, hanem az arcápolás is sokkal jobban mozgatja az emberek fantáziáját. Nem mellesleg egyre több híresség vállalja bátran természetes arcát. Ki a közösségi oldalán, ki egy magazin felkérésére mutatja meg magát festetlenül.

Színésznők smink nélküli fotókon

Anne Hathaway mindig is a természetes szépségek közé tartozott, ha vörös szőnyeges megjelenésről van szó, akkor kisminkelve áll a kamerák elé, persze arra az elmúlt években odafigyelt, hogy ne essen át a ló túloldalára. A szakemberektől az egyszerűbb, klasszikus sminkeket kéri. A hétköznapokban viszont nem szereti, ha túl sok festék fedi arcát, sőt Instagramján több olyan szelfije is van, amelyeken szemmel láthatóan egy gramm festék sincs rajta.

Egyik trükkje, hogy sok vizet iszik, emellett egyáltalán nem napozik. Ha nyilvános eseményre megy, előtte elmegy egy arckezelésre Tracie Martynhoz, írta meg róla a The Things oldal.

Képes összeállításunkban megnézheted a népszerű színésznők smink nélküli képeit.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük