Az 52 éves Jennifer Lopez egy gramm sminket sem viselt: ilyen az arca festék nélkül
Jennifer Lopez ismét megmutatta valódi arcát.

jennifer-lopez
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Lopez azon női hírességek közé tartozik, aki rajong a látványos sminkekért, a vörös szőnyegen mindig tökéletesen néz ki, ám az is becsülendő tőle, hogy bátran megmutatja közösségi oldalán azt, hogyan néz ki akkor, amikor nem veszik profik kezelésbe. 

Márkája, a JLO Beauty Instagram-oldalán egy friss videót tett közzé, amelyben smink nélkül beszélt a kedvenc szérumáról.

Jennifer Lopez arca smink nélkül

Az 52 éves énekesnő, színésznő és üzletasszony általában tökéletes sminkekben mutatkozik, azonban legújabb rövid videójában az arcán még alapozó sincs. Látszik, hogy nagyon szép és ápolt bőre van.

jennifer-lopez-sminkben-és-anélkül
Fotó: Instagram/Jennifer Lopez/JLO Beauty

Az elmúlt években egyre nagyobb teret nyert a szépségiparban a bőrápolás fontossága, a sztárok pedig örömmel számolnak be a saját rutinjaikról. Lopez például nem meglepő módon a saját márkájának termékeire esküszik.

Az esti rutinja a következő: az arctisztítás elengedhetetlen számára, sosem felejti el, hogy lemossa magáról a sminket, amit egy gélállagú tisztítóval tesz meg. Ezután szérumot, szemránckrémet és éjszakai hidratálót tesz fel a bőrére.

Reggel szintén arctisztítót és szérumot használ, emellett a naptejről sem feledkezik meg.

- A naptej használata volt az egyik legelső dolog, amit már egészen fiatalon elkezdtem, ez a termék megvédte sok mindentől a bőröm - árulta el egyik Instagram-videójában.

Persze nem csak a kencéknek köszönhető, ha valakinek szép a bőre. A genetikai adottságok mellett az életmód is sokat számít.

- Úgy gondolom, hogy a sok víz és a sok gyümölcsöt és zöldséget tartalmazó friss ételek fogyasztása mind befolyásolja a bőr állapotát - ezt a People magazinnak magyarázta 2016-ban.

Az is elengedhetetlen szerinte, hogy az ember elegendőt aludjon.

Énekesnők smink nélkül

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy fest smink nélkül Lady Gaga, Katy Perry vagy éppen Nicole Scherzinger.

Ezt is szeretjük