Jennifer Aniston smink nélkül és kócos hajjal: így néz ki, mielőtt a profik kezelésbe vennék
Jennifer Aniston megmutatta természetes oldalát, imádták érte a rajongók.

jennifer-aniston-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Aniston 2019 októberében regisztrált az Instagramra, akkor olyan sokan követték be egyszerre, hogy még a közösségi oldal is lehalt egy rövid időre.

A februárban 53. születésnapját ünneplő színésznő azóta olykor feltölt egy-egy felvételt az oldalára, a legutóbbi fotója sokak szívébe belopta magát.

Jennifer Aniston smink nélkül és kócos hajjal

Smink nélkül és kócos hajjal fotózta le magát, a képre fél nap alatt több mint kétmillió lájk érkezett, nem mellesleg számos bókot kapott kommentek formájában: "Gyönyörű, a hajad olyan, mintha strandoltál volna!", "Nagyon jól áll neked a természetes göndörség!", "Tökéletes vagy, mint mindig" - írták a rajongói.

A posztjából kiderült, hogy a levegő páratartalma miatt göndörödött be a haja, bár a legtöbbször egyenes frizurával láthattuk, valójában hullámos loknikkal áldotta meg az élet. Szerintünk az utóbbi is remekül áll neki, bár ahogy tartja a mondás, aki egyenes hajjal született, ő göndört akar, akinek viszont hullámosak a tincsei, ő folyton kiegyenesítené.

Ha saját maga gondoskodik a frizurájáról, akkor a saját termékét használja, nemrég alapította meg a LolaVie vállalkozását, amelyen keresztül vegán hajápolókat, például balzsamot és hőspray-t forgalmaz.

Amikor forgat, vagy a vörös szőnyegen van megjelenése, Chris McMillant hívja segítségül.

A férfival a Jóbarátok forgatásán ismerkedtek meg, ugyanis McMillan felelt a szereplők frizurájáért. Érdekesség, hogy ő találta ki az ikonikus Rachel-frizurát, amit utána hosszú évekig kértek a Jóbarátok női rajongói a saját fodrászuktól.

Ami az arcápolási rutinját illeti, 2015-ben a Forbesnak adott interjújában elmesélte, elég egyszerű a rutinja, nem mellesleg évek óta ugyanaz, ugyanis a szokások rabja. Arctisztító szappant használ, majd utána tonert alkalmaz, utóbbi eltávolítja a még fennmaradó szennyeződéseket, kiegyenlíti a bőr pH-értékét, és felkészíti az arcot arra, hogy a további kozmetikumokat jobban felszívja. Ezután szérummal keni be magát, a végén egy nappali hidratálókrémet ken fel, amit előtte a napolajával kever össze.

Énekesnők smink nélkül

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy fest smink nélkül Lady Gaga, Katy Perry vagy éppen Nicole Scherzinger.

Ezt is szeretjük