Lindsay Lohan smink nélküli szelfije - A 2000-es évek tinisztárját így is felismered?
Lindsay Lohan kiegyensúlyozottabb, mint valaha.

GettyImages-50839991
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ki ne emlékezne az Apád-anyád idejöjjön! című bűbájos, családi filmre, amelynek forgatókönyvét A két Lotti című klasszikus alapján írták meg? Az 1998-as mozifilm főszerepét Lindsay Lohan alakította, aki ennek a szerepnek köszönhetően vált népszerű gyereksztárrá, majd tinisztárrá.

A 2000-es években tinédzserként olyan alkotásokkal lopta be magát sokak szívébe, mint a Nem férek a bőrödbe vagy a Bajos csajok. Sajnos a 2000-es évek második felében inkább a botrányaival került a címlapokra, többször meggyűlt a baja a törvénnyel, problémái voltak a droggal és az alkohollal, de szerencsére ma már jó útra tért.

Lindsay Lohan smink nélküli képet posztolt magáról

A 35 éves sztár manapság teljesen kiegyensúlyozott életet él, 2014-ben költözött Dubajba, azóta is ideje nagy részét ott tölti. Néha a közösségi oldalára is posztolt egy-egy friss felvételt, ma például a 24 óráig elérhető Instagram-sztoriba egy smink nélküli szelfit töltött fel.

Lindsay Lohan sminkben és anélkül.
Lindsay Lohan sminkben és anélkül.
Fotó: Santiago Felipe / Stringer / Getty Images Hungary, Instagram /Lindsay Lohan

Le sem tagadhatná, mennyire kiegyensúlyozott, és jól érzi magát a bőrében. A magánélete is rendeződött, a Kuvaitból származó Bader Shammas 2021 novemberében jegyezte el. A pénzügyi szakember két év járás után kérte meg a kezét, Lohan egyértelműen igent mondott, hiszen Shammas élete nagy szerelme.

Egyelőre arról nincs információ, pontosan mikor kötik össze az életüket, de valószínűleg Lohan majd posztolni fog az Instagram-oldalára az esküvőjükről.

A munka terén is szerencsésebb lett, már a 2000-es években kipróbálta magát a zenélés területén, debütáló albuma, a Speak 2004-ben került a boltok polcaira. Legutóbbi kislemeze, a Back To Me 2020-ban jött ki.

Szerződést kötött a Netflixszel, 2022-ben a Christmas In Wonderland című karácsonyi film női főszereplője lesz. Egy olyan örökösnő bőrébe bújik, aki egy síbaleset következtében amnéziás lesz, a diagnózis után egy jóképű szállástulajdonos és a lánya gondoskodnak majd róla. A forgatási munkálatokat 2021 novemberében kezdték, várhatóan az alkotás idén a karácsonyi időszakban lesz elérhető a streamingplatformon.

Az Amerikai pite női szereplői ennyit változtak

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festenek napjainkban az Amerikai pite női sztárjai.

Ezt is szeretjük