Az elveszett ereklyék fosztogatói egzotikus szépsége volt: friss fotókon az 55 éves Tia Carrere
Tia Carrere ennyit változott az elmúlt 23 évben.

tia-carrere-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az elveszett ereklyék fosztogatói című sorozatot először az amerikai CBS csatorna sugározta 1999 és 2002 között, hazánkban először a TV2-n volt látható, de később ismételték az epizódokat más csatornák is. A történet az ereklyevadász professzornő, Sydney Fox és tanársegédje, Nigel Bailey körül forgott.

A női Indiana Jonesként emlegetett Sydney karakterét egy egzotikus szépség,  Tia Carrere testesítette meg. Amikor a széria elindult, 32 esztendős volt.

Tia Carrere 55 éves lett

Január 2-án ünnepelte 55. születésnapját, ahogy az alábbi Instagram-fotóján is látható, ugyanolyan gyönyörű, mint a sorozat idején. 

Hawaiin született 1967-ben, kislányként arról ábrándozott, hogy egy nap énekesnő lesz belőle. 1985-ben részt vett a Star Search tehetségkutatóban, de már az első fordulóban kiesett, végül 17 évesen egy producer figyelt fel rá, míg ő egy élelmiszerboltban vásárolt. Los Angelesbe költözött, modellkedett, majd egyre több szerepet kapott. A '80-as években olyan sorozatokban tűnt fel egy-egy epizód erejéig, mint A szupercsapat, a MacGyver vagy az Egy rém rendes család.

A mozifilmes szerepek is megtalálták, 1992-ben a Wayne világa női főszereplője lett Mike Myers oldalán, ezután indult be igazán a karrierje, ezenkívül olyan alkotásokban játszott, mint a True Lies - Két tűz között, az Osztály, vigyázz! vagy a Kőkemény igazság. Érdekesség, hogy a Baywatch egyik szerepére is esélyes volt, ám azt végül visszautasította a Wayne világa miatt. 1992-ben a People magazin beválasztotta az ötven legszebb ember közé.

A filmezés mellett az énekesi karrierjét is építette, 1993-ban jelent meg az első szólólemeze Dream címmel, 2009-ben Grammy-díjat nyert Ikena című albuma miatt, majd 2011-ben újabb díjat zsebelt be a Huana Ke Aloha korongjáért.

GettyImages-1353117581
Fotó: Amanda Edwards / Getty Images Hungary

Napjainkban is forgat, 2020-ban az AJ és a királynő című Netflix-sorozat gonosz karaktere, Lady Danger volt, a Hollywood Life-nak elmesélte, mindig is vágyott arra, hogy végre ne egy kedves szerepet játsszon.

- Nos, nem szeretek Lady Dangerre gonoszként gondolni, inkább egy üzleti beállítottságú, aki sérült, és hiányzik belőle az erkölcsösség.

2022-ben egy új vígjátéka jelenik meg Easter Sunday címmel.

Ami a magánéletét illeti, kétszer házasodott, második férjét egy kislánnyal ajándékozta meg, Bianca 2005-ben született meg. Sajnos a második házassága is tönkrement, 2010-ben vált el Simon Wakelintől. 

A Múmia sztárjai régen és most

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy fest ötvenévesen A múmia-filmek Anck-Su-Namunja, valamint a többi szereplőt is láthatod akkor és most fotókon.

Ezt is szeretjük