Michelle Pfeiffer fiatalkori fotóin ámulunk: 20 évesen úgy nézett ki, mint egy életre kelt Barbie baba
Michelle Pfeiffer huszonévesen megtestesítette a '80-as évek szépségideálját.

michelle-pfeiffer-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szőke haj, kék szem, gyönyörű vonások, sudár alak - ez akár egy Barbie baba jellemzése is lehetne, ám most egy hús-vér emberről van szó: Michelle Pfeiffer fiatalon megtestesítette a ’80-as évek szépségideálját. A színésznőt számos filmből ismerhetjük: olyan klasszikusokban játszott, mint A sebhelyesarcú, a Veszedelmes viszonyok vagy a Temetetlen múlt, ám azt kevesen tudják róla, hogy a szórakoztatóiparba szépségkirálynőként került be.

Michelle Pfeiffer fiatalkori fotói

Az 1958-as születésű filmcsillag igazi mintatanuló volt, felvételt nyert a Golden West Egyetemre, ahol diákszövetségi tagként az egyik legnépszerűbb lánynak számított. Bár a diploma után tett egy rövid kitérőt a jog világába, pár hónapig bírósági gyorsírónőként dolgozott, hamar rájött, ez nem az a munka, amelyet élete végéig csinálni akar. Hirtelen ébredt rá, hogy a show-bizniszbe vágyik, és környezete noszogatására először szépségversenyeken próbált szerencsét. 1978-ban került először a fejére a legszebbnek járó korona, ekkor nyerte el a Miss Orange County címet. A versenyről az Instagramon nosztalgiázott, 2021 februárjában tette közzé az alábbi videót.

Nem csak a csillogó tiarával lett gazdagabb azon az estén, a megmérettetésnek köszönhetően a karrierje is beindult. A közönség sorai közt helyet foglalt egy hollywoodi ügynök, aki rögtön felfigyelt rá, és beajánlotta pár meghallgatásra. Már egy évvel később debütálhatott a kamera előtt a Delta House című sorozatban.

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen lélegzetelállítóan szép volt Michelle Pfeiffer a húszas éveiben.

Ezt is szeretjük