Goldie Hawn álomszép volt 18 évesen: ritkán látott felvételeken a színésznő

Goldie Hawn tizenévesen is elragadó egyéniség volt.

goldie-hawn-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A filmiparban számtalan gyönyörű színésznő bűvölte el a nézőket az elmúlt évtizedekben, minden korszaknak megvolt a maga bálványa, a '70-es és a '80-as éveket például egyértelműen Goldie Hawn uralta. Azokban az években olyan alkotásokban láthatták a rajongók, mint az Óvakodj a törpétől, a Sugarlandi hajtóvadászat, A pillangók szabadok, a Második műszak, a Vadmacskák vagy A vasmacska kölykei. 

Ilyen gyönyörű volt Goldie Hawn 18 évesen

Mielőtt 1967-ben debütált volna a képernyőn a Good Morning World című sorozatban, profi balett-táncos volt, illetve színházban is játszott már. Csupán háromévesen kezdett balettozni, magyar származású édesanyja, Laura Steinhoff egy táncstúdiót, illetve egy ékszerboltot is üzemeltetett, így nem csoda, hogy ennyire fiatalon nyitottá vált a táncra. A színészet is érdekelte, csupán 11 éves volt, amikor debütált A diótörőben a színpadon, később az egyetemen színjátszást tanult. A balettnak köszönhetően kifogástalan alakja lett, ráadásul az arca is nagyon szép volt. Igéző, kék szemeivel és szőke fürtjeivel könnyen magára vonta az emberek figyelmét, a filmiparban is könnyen érvényesült, sőt A kaktusz virága című 1969-es filmért az Oscar-díjat is megkapta.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű volt 18 évesen Goldie Hawn.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük