Ő volt az Amerikai pite-filmek szőke szépsége: a 46 éves Tara Reid így néz ki ma

Cikkünkben megnézheted, hogyan festenek napjainkban az Amerikai pite-filmek női szereplői.

tara-reid-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az Amerikai pite című vígjáték 1999-ben jelent meg, talán még a készítők sem számítottak arra, hogy óriási sikerré válik az egy csapat középiskolás fiatal életét bemutató alkotás. Nem csoda, hogy ezután még további három film készült az eredeti stábbal, a második rész 2001-ben, a harmadik 2003-ban jelent meg. Később leforgatták az Amerikai pite: A találkozó című mozifilmet is, ami 2012-ben készült el.

Így megváltoztak az Amerikai pite női szereplői

Mindenkinek megvolt a maga kedvence a szereplők közül, sok fiatal fiú Tara Reidért rajongott, aki Vicky bőrébe bújt. A színésznő egy csapásra Amerika kedvencévé vált, a 2000-es évek elején olyan filmekben tűnt fel, mint a Buliszerviz, A főnököm lánya, a Reszkess, Amerika! vagy a Josie és a vadmacskák.

A 2000-es évek második felében plasztikai műtétjei miatt került címlapokra, nyíltan bevallotta, hogy megműttette a melleit, emellett zsírleszívást végeztek a testén, azonban utóbbi beavatkozást rosszul csinálták meg, sajnos emiatt több szereptől elesett.

- A hasam nagyon göröngyös lett, emellett sérvem is lett, és egy hatalmas dudor lett a köldököm mellett. Ennek eredményeként nem tudtam bikinit viselni, sok munkát elveszítettem - nyilatkozta 2004-ben a US Weeklynek.

Egy időben kicsapongó életet élt, ez sem tett jót a karrierjének, manapság is forgat, de a régi sikereit nem sikerült egyelőre felülmúlnia.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festenek napjainkban az Amerikai pite-filmek női sztárjai.

Ezt is szeretjük