Conchitát paróka és smink nélkül nem biztos, hogy felismered: a 2014-es Eurovíziós Dalfesztivál nyertese friss fotókon

Friss fotókat mutatunk a 2014-es Eurovíziós Dalfesztivál nyerteséről.

conchita-cove
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Thomas Neuwirth, művésznevén Conchita Wurst akkor vált világhírűvé, amikor részt vett a 2014-es Eurovíziós Dalfesztiválon. Az énekes Ausztriát képviselte Rise Like a Phoenix című dalával, sokan csak szakállas nőként emlegették, ugyanis hosszú, barna parókában, extravagáns sminkben és estélyi ruhában lépett a színpadra. 

A versenyt végül ő nyerte meg 290 ponttal, így a következő évben hazájában rendezték meg a dalfesztivált. Igazi megosztó személyiség volt, egyesek elítélték a megjelenése miatt, mások viszont imádták őt bátorságáért. Többeket arra inspirált, hogy ne foglalkozzanak a társadalmi normákkal, helyette vállalják fel önmagukat.

Conchita Wurst így megváltozott

Miután megnyerte a versenyt, egy évvel később kiadta debütáló albumát, azóta további két nagylemezt kiadott, utóbbi 2019-ben jelent meg Truth Over Magnitude címmel. Manapság is zenél, legutóbbi klipje, a Bodymorphia 2021 őszén jelent meg.

 2019-ben a német Queen Of Drags című műsor egyik zsűritagja lett Bill Kaulitz és Heidi Klum mellett, 2021-ben pedig a Free European Song Contestben zsűrizett, utóbbi hasonló, mint az Eurovíziós Dalfesztivál.

Ami a külsejét illeti, manapság is az extravagáns stílus jellemzi, főleg ha szerepelnie kell, ám a hétköznapokban nagyon másképp néz ki. Szinte soha nincs rajta smink, és persze parókát sem hord. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változott az elmúlt években Conchita.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük