Kinézete miatt csúfolták az iskolában: ma a világ egyik legszebb színésznője
Priyanka Chopra ma Amerika imádott színésznője, gimnazistaként el kellett menekülnie az Államokból.

priyanka-chopra
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A gyerekek olykor nagyon kegyetlenek tudnak lenni, ha a csúfolásról van szó. Fel sem fogják, milyen mély sebeket ejtenek társaik lelkén egy-két gúnyos megjegyzéssel. Sok sztárról kiderült korábban, hogy egész életére hatással voltak azok a bántások, amelyeket iskolája folyosóin vagy az osztálytermekben kapott.

A gyönyörű filmcsillagot, Priyanka Choprát sem kímélték diáktársai, amikor 15 évesen Amerikába költözött. Bár mára az egyik legszebb színésznők közt tartják számon, annak idején a sok durva szó miatt azt kívánta, bárcsak teljesen máshogy nézne ki.

Priyanka Choprát bőrszíne miatt csúfolták

A 35 éves, indiai születésű Chopra 2000-ben a Miss World szépségversenyen hívta fel magára a figyelmet, miután a legszebbnek koronázták. A győzelmet követően először a bollywoodi rendezők kezdték el szerepajánlatokkal bombázni, később az álomgyár filmesei is érdeklődést mutattak iránta. 

A nagy áttörést végül a 2015-ben bemutatott Quantico című sorozat hozta meg számára. Ezután olyan kasszasikerekben láthattuk, mint a Dwayne Johnson és Zac Efron nevével fémjelzett Baywatch vagy a Netflix Hát nem romantikus? című vígjátéka. Népszerűségét még inkább megdobta, hogy 2018-ban összekötötte az életét az álomgyár egyik kedvenc popénekesével, Nick Jonas-szal. 

Ám nem mindig lengte körbe ekkora rajongás az Egyesült Államokban, az Unfinished című életrajzi könyvéből kiderül, vissza kellett menekülnie Indiába, miután a gimnáziumban pokollá tették az életét osztálytársai. Elárulta, hogy a lányok vérlázító, rasszista megjegyzésekkel illették őt a külseje és a bőrszíne miatt, amit nagyon megsínylett az önbizalma.

- Teljesen begubóztam. Azt kívántam, hogy bárcsak láthatatlan lennék, csak ne vegyenek észre, ne szóljanak hozzám. Megtépázták az önbecsülésem, pedig mindig magabiztos embernek tartottam magam, de akkor nagyon bizonytalan voltam, azt sem tudtam, ki vagyok - fogalmazta meg könyvében.

Sztárok, akiket csúfoltak

Képes összeállításunkban megnézheted, melyik világsztárokat piszkálták iskolásként az osztálytársai.

Ezt is szeretjük