Kövérnek és nyúlfogúnak csúfolták az iskolában - Az egyik legdögösebb énekesnő lett belőle

Számos világsztárt csúfoltak iskolás korukban.

lady-gaga-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sajnos sok kisgyerekkel és tinédzserrel előfordul, hogy az osztálytársai célpontjaivá válnak, és rendszeresen gúnyt űznek belőlük valami miatt. A bullying jelensége ellen több világsztár is évek óta harcol, közéjük tartozik Stefani Germanotta, vagy ahogy a világ ismeri, Lady Gaga is, aki 2011-ben még egy alapítványt, a Born This Way Foundationt is létrehozta, hogy azokon a fiatalokon segítsen, akik iskolai zaklatás áldozatai lettek.

Sztárok, akiket csúfoltak iskolás korukban

A világhírű énekesnő, illetve színésznő pontosan tudja, milyen rosszul esnek egy gyermek vagy egy tinédzser számára a bántó szavak, hiszen ő is átélte mindezt az iskolás éveiben. A Cosmopolitannek adott interjújában így mesélt arról az időszakról, amikor megállás nélkül csúfolták.

- Nagy orrom volt, nagyon göndör, barna hajam, és duci is voltam. Csúfoltak is ezek miatt. Az iskolai zaklatók kövérnek hívtak, és kinevettek a külsőm miatt - nyilatkozta akkor.

A The View című talkshow-ban is felsorolt pár dolgot.

- Azt vágták a fejemhez, hogy milyen nagy az orrom, és nyúlfogú vagyok. Megcsináltattam a fogaim, ezután meg bedobtak engem egy nagy méretű szeméttárolóba.

Nemcsak a középiskolában, hanem az egyetemen is piszkálták, amikor ebben az időszakban próbált híres énekesnővé válni, pár csoporttársa alapított a Facebookon egy csoportot, ami a "Stefani Germanotta, te sosem leszel híres" névre hallgatott. Ezeket a gúnyneveket Gaga sosem tudta elfelejteni igazán, ellenben mégis erőt adott számára, hogy sose adja fel az álmait.

Szerencsére kitartott, napjainkban pedig óriási rajongótáborral rendelkezik, hat sikeres zenei albummal a háta mögött van, illetve színészi tehetségét is megcsillogtathatta már. Számos díjjal büszkélkedhet, többszörös Grammy-díjas, emellett 2019-ben a Csillag születikben elhangzott Shallow című dala elnyerte a legjobb filmzenéért járó Oscar-díjat is.

Nem Lady Gaga volt az egyetlen híresség, akit csúfoltak iskolás korában, képes összeállításunkban megnézheted, még kiket piszkáltak akkoriban az osztálytársai.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük