Madonna 22 éves lánya Lady Gaga kiköpött mása - Így hasonlítanak egymásra
Madonna lányát, Lourdes-ot a New York Fashion Week közönségsorában fényképezték.

madonna-lourdes-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Madonna legidősebb lánya, Lourdes Leon csak ritkán mutatkozik nyilvános eseményeken. Amikor kislány volt, szívesen elkísérte édesanyját a vörös szőnyeges eseményekre, mára azonban sokkal kevesebb alkalommal láthatjuk őt. Utoljára a Miu Miu 2019 tavaszi divatkampányában vett részt mint modell. Az októberben 23. születésnapját ünneplő fiatal lány a divat iránti szenvedélyét egyértelműen híres édesanyjától örökölte, nem csoda, hogy a New York Fashion Week kötelező program volt a számára.

A rajongók szerint Lourdes tiszta Lady Gaga

Az amerikai nagyvárosban megrendezett divatesemény egyik bemutatóján az első sorban foglalt helyet Lourdes, akit természetesen lencsevégre is kaptak. A róla elkészült friss képek pillanatok alatt elterjedtek a világhálón, a Twitteren pedig számos rajongó azt pedzegette, hogy Madonna elsőszülött gyermeke mennyire hasonlít a fiatalkori, sötét tincsekkel hódító Lady Gagára: "ha valaha is készülne mozifilm Lady Gaga életéről, Lourdes-nak kéne a főszerepet adni" - fogalmazta valaki.

Ez azért is érdekes, mivel Gagát sok mindenben inspirálta Madonna munkássága, egyfajta példaképnek tartotta őt, sőt, 2011-ben egy kisebb botrány is kitört a két világsztár között, mivel a pop királynője megvádolta fiatalabb kolléganőjét azzal, hogy Gaga Born This Way című dala egy az egyben az 1989-es Express Yourself koppintása. Nemcsak a karrierútjukban vannak egyezések, hanem a gyökereikben is, ugyanis mind a két világsztár olasz felmenőkkel rendelkezik.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban Lourdes, szerinted is hasonlít a világhírű énekesnőre és színésznőre?

Ezt is szeretjük