Ilyen nagyok Madonna ikerlányai - Estere és Stella magas sarkúban táncolnak
Az énekesnő örökbefogadott csemetéi ilyen nagyok és szépek.

madonna-ikerlanyai-tancolnak-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kevesen tudják, de Madonna már hat gyerek büszke édesanyja. Lánya, a 22 éves Lourdes és a 18 éves Rocco mellé - előbbi a Carlos Leonnal való kapcsolatából, utóbbi pedig a Guy Richie-vel kötött házassága során született - már négy gyereket adoptált.

Ilyen cukik az énekesnő lányai

Malawiból fogadta örökbe a 12 esztendős Davidet és Mercyt még 2010-ben, tavaly pedig a hatéves ikerlányokkal, Esterével és Stellával bővült a család, akiket szintén az afrikai országból adoptált. Kisebb gyermekeit csak ritkán mutogatja, ezért a rajongók mindig nagyon örülnek, ha feltölt róluk egy-egy képet a közösségi oldalaira.

Ezúttal egy videóval örvendeztette meg a rajongóit, amin a két kislány felnőtteket megszégyenítő mozgással táncol - ráadásul magas sarkú cipőben! Igaz, a cipőik miatt a sztár kapott hideget-meleget, ugyanis sokan nem tartják jó ötletnek, hogy ennyi idős kislányok ekkora sarkakon ugrabugráljanak. "Nem vagyok a magas sarkak ellen, de ennyi idősen ezt túlzásnak érzem", "Fejlődésben lévő lábra tilos magas sarkút húzni, nem hallottad még?", "Túl korán érnek ezek a lányok..." - írták az Instagram-oldalán.

Persze voltak olyanok is, akik a védelmére keltek: "Minden kislány szeret az anyja ruháiban pózolni. Nagyon édesek mindketten", "Olyan lazán táncolnak magas sarkúban, én meg úgy botladozom benne, mint egy őzgida", "Biztos belőlük is előadóművész lesz, akárcsak az anyjukból. Tüneményesek" - írták a pozitív hozzászólók.

Habár a cipő kérdésében nem született egyetértés, de abban mindenki megegyezett, hogy a kislányok nagyon édesek, és rengeteget nőttek az utóbbi időben. Valószínűleg gyönyörű nők lesznek belőlük, már most látszik, milyen szép arcuk és jó alakjuk lesz.

Ilyen szép a nagylánya, Lourdes is

Lourdes Madonna kiköpött mása - a sztárcsemete örökölte édesanyja olaszos vonásait.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük