Iskolásként balféknek tartotta magát: a világ egyik legszebb színésznője lett belőle

Margot Robbie könyvmolyból lett korunk szexszimbóluma.

Margot Robbie gyerekkori fotó
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Ha sorra vesszük, hogy kik a legkeresettebb színésznők Hollywoodban manapság, Margot Robbie egészen biztosan köztük van. Miután eljátszotta 2014-ben A Wall Street farkasa csinibabáját, a karrierje egyenesen ívelt felfelé. Nem csoda, hogy Martin Scorsesét vagy Quentin Tarantinót is elvarázsolta a szépsége, és múzsájukként tekintettek rá a filmjeikben, hiszen úgy fest, akár egy Barbie baba.

Ő azonban a külsejével nem mindig volt kibékülve, 12 éves korában például kifejezetten balféknek tartotta magát, nem volt túl sok barátja, és legszívesebben olvasással töltötte az idejét. 

Margot Robbie így nézett ki 12 évesen

A kedvencei a Harry Potter-könyvek voltak, már-már megszállottan imádta a varázsvilág kalandjait, annyira szeretett volna hasonlítani a főszereplőre, hogy még édesanyjának is füllentett miatta: azt állította, hogy rossz a szeme, ezért szemüvegre van szüksége, még az optikusnál is eljátszotta, mennyire rossz a látása, hogy kedvencéhez hasonlóan pápaszemet viselhessen, mint azt ez a gyerekkori kép is mutatja róla.

margot-robbie
Fotó: YouTube/The Graham Norton Show

A színésznő utólag beismerte, hogy nem ez volt élete csúcspontja, és azt is elárulta a The Graham Norton Show-ban, hogy a felvétel a születésnapján készült róla, amit a legtöbb korabelivel ellentétben nem zsúrral, hanem imádott könyvének olvasásával és teaszürcsöléssel töltött.

margot robbie
Fotó: Steve Granitz / Getty Images Hungary

Még a férjének is köze van valamilyen szinten Harry Potterhez, bár ezt csak utólag tudta meg róla. Tom Ackerley filmrendező megismerkedésük után mesélte el neki, hogy tinédzserként statisztált a harmadik részben. A 29 éves sztár ehhez csak annyit fűzött hozzá, ha ezt előbb tudja róla, sokkal gyorsabban hozzáment volna.

A Harry Potter-filmek Dumbledore-ja így nézett ki fiatalon

Képes összeállításunkban megmutatjuk, hogy nézett ki Michael Gambon, mielőtt a Harry Potter-filmek Dumbledore-jaként a szívébe zárta az egész világ.

A Harry Potter-filmek Dumbledore-ja így festett fiatalon - Tutira nem ismered fel régi képein

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük