A 46 éves Kate Winslet smink nélküli felvétele: egy reklám kedvéért mutatta meg természetes arcát
Kate Winslet egy reklám kedvéért mosta le a sminkjét.

kate-winslet-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kate Winslet 2021 nyarán vált hivatalosan a L'Oréal Paris márka nagykövetévé, a kozmetikai termékeket áruló cég rengeteg hírességgel működött már közre, például Jane Fonda, Eva Longoria és Helen Mirren is az arcuk.

Legújabb videójukban a Titanic sztárja mutatta meg, hogyan néz ki úgy, ha egy gramm festéket sem visel. Miközben lemosta a sminkjét, az önértékelés fontosságáról tartott inspiráló beszédet. 

Kate Winslet smink nélkül

A közel háromperces videóban az látható, ahogy a 46 éves Winslet fogta a sminklemosóval átitatott vattakorongokat, és letörölte azokkal az összes sminket az arcáról. Az alábbi összevágott kép bal oldala a felvétel legelejéről, míg a jobb oldali a végéről származik.

kate-winslet
Fotó: YouTube/ L'Oréal Paris

- Értékes vagyok! Jó érzés, ha ezt kimondom. Értékes vagyok! Mágikusan hat ez a kifejezés. Biztos vagyok benne, hogy most azt gondolod: "nos, neki könnyű, hogy ezt mondja, hiszen órákig csinálják a haját és a sminkjét, hogy így nézzen ki. Persze, hogy úgy érzi, értékes." Hiszen a szépség olyan, akár egy szupererő. Nem igaz? - kezdte mondandóját, majd így folytatta.

- A trükkös része a dolognak az, hogy smink nélkül is értékesnek érezd magad, mert őszinte leszek, nem nagyon szeretek folyton így kinézni. Mégis ki szereti ezt? Ami marad ezután, az is értékes. Amikor fiatalabbak vagyunk, gyakran azt gondoljuk, hogy az érdem csak az arcunkról, az alakunkról szól, vagy arról, hogy mennyi figyelmet kapunk, és mennyire vagyunk népszerűek, esetleg mennyi lájkot kapunk a barátainkhoz viszonyítva. De ezeknek semmi köze ehhez, az önértékelés valójában arról szól, jogod van ahhoz, hogy önmagad légy, kiállj az igazadért a testeddel, a bőröddel és az arcoddal, amelyek megváltoznak az idő múlásával, ez egy tény - folytatta.

Hozzátette, persze mindenkinél előfordul, hogy valami nem tetszik a külsején, és szívesen megváltoztatná azt, ám úgy véli, pont ezek azok a hibák, amelyek azzá tesznek bennünket, akik vagyunk.

Arra is bátorította az embereket, hogy fogadják el a másikat anélkül, hogy ítélkeznének egymás felett, hiszen együtt még erősebbek lehetünk.

A legvégén arra kérte a videó nézőit, hogy bármit is csinálnak, nézzenek bele a tükörbe, és mondják el hangosan, hogy igenis értékesek. 

Énekesnők smink nélkül

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy fest smink nélkül Lady Gaga, Katy Perry vagy éppen Nicole Scherzinger.

Ezt is szeretjük