Emlékszel az Esmeralda szépségére? Az 54 éves Leticia Calderón ma már szőke tincsekkel hódít

Az Esmeralda csodaszép színésznője hatalmas változáson esett át az évek során.

leticia-calderon-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Mexikóvárosban született Leticia Calderón már egészen gyermekkora óta tudta, hogy a színészet jelenti az igazi szerelmet számára. 14 évesen kapta meg élete első, kisebb szerepét egy szappanoperában, a Bianca Vidalban.

Ezt követően egyre több lehetőséget és szerepet kapott a különféle telenovellákban, a kilencvenes évek elejére hazájában már sokan ismerték és szerették. Csupán 29 éves volt, amikor megkapta leghíresebb szerepét, ő alakította Esmeraldát, a gyönyörű vak lányt, akiért sokan bolondultak.

Leticia Calderón, az Esmeralda sztárja 2023-ban

A nagy népszerűségnek örvendő sikersorozatot hazánkban az RTL Klub tűzte műsorára elsőként 1998-ban. A nézőket teljesen levette a lábáról a romantikus és fordulatokban gazdagon bővelkedő cselekmény, ahogyan a benne szereplő színészek is.

Leticia Calderónról a sorozat véget érte után sokáig alig lehetett bármit is hallani, majd 2010-ben a Story TV bemutatta A szerelem nevében című sorozatot. A rajongók legnagyobb örömére ő alakította Carlota Espinoza de los Monteros karakterét. 

Láthattuk még a A végzet hatalma, A szív parancsa, a Ne hagyj el!, valamint a 2020-as Derült égből apa című alkotásokban, amelyekben szépségével és tehetségével ismételten levette a lábáról a tévénézőket. 

Az 54 éves színésznő hatalmas változáson ment keresztül a sorozat óta, a legtöbben talán fel sem ismernék az utcán, ha csak a régi kinézetére emlékeznek. Manapság már teljesen más a stílusa, mint korábban, és a hajszínét is előszeretettel variálja. Napjainkban világosszőke tincsekkel hódít, amely szerintünk igazán jól áll neki.

Ami a magánéletét illeti, a Juan Colladóval 2002-ben kötött házassága 2010-ben zátonyra futott. A férfitól két gyermeke született, Luciano és Carlo, akik a szeme fényei.

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változott az Esmeralda szépséges sztárja az elmúlt időszakban!

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Csodáld meg Lucélia Santost, az Isaura sztárját bikiniben!

A színésznő a mai napig aktívan dolgozik, emellett Instagramján is kialakított egy aktív követői bázist, közel 90 ezer ember kíváncsi a posztjaira. 

Cover-kép: TV4 sajtóklub

Ezt is szeretjük