A Vad angyal Ivójának szép kamasz lánya van: a 13 éves India édesanyjára hasonlít
Facundo Arana méltán lehet büszke lányára, India igazi vagány kamasz.

facundo-arana
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Vad angyal című sorozat nem csak Argentínában lett bomba siker, hanem az egész világot meghódította. Milagros és Ivo szerelmének történetét több mint 80 országban vetítették. Hazánkba a 2000-es évekre érkezett meg, és itthon sem kellett sokat várni, hogy megkedveljék a telenovella-rajongók, akik közül sokan a mai napig könnyedén el tudják dúdolni az ikonikus főcímdalt.

Facundo Arana szépséges kamasz lánya

Noha az intrikákkal és drámával teletűzdelt cselekmény is sokakat odaszegezett a képernyő elé, jócskán akadtak olyanok is, akik az igézően kék szemű főhős miatt kapcsoltak a TV2 csatornájára minden délután. Facundo Arana figurája sokak számára testesítette meg az álomférfit. Az immár 49 esztendős színészt ma is ostromolják a hölgyek, ám az ő szíve 2007 óta kizárólag feleségéért, Maria Susiniért dobog. A modell-műsorvezető három gyermekkel ajándékozta meg a szappanoperasztárt. Lányuk, India 2008-ban, ikerfiaik, Yaco és Moro 2009-ben jöttek a világra.

Elsőszülött gyerekük szép kamasszá cseperedett az évek során, akit édesapja olykor-olykor az Instagramon mutat meg a rajongóinak. A posztjai alapján egyértelmű, India igazi sportos tizenéves: szörfözik, lovagol és snowboardozik is. Szülei természetesen mindebben támogatják, az az elvük, hogy mindegy, milyen foglalkozást választanak majd gyermekeik, lényeg, hogy örömüket leljék benne.

- Úgy neveljük őket, hogy megengedjük, azt csinálják, olyan hobbit válasszanak maguknak, amihez őszintén kedvük van, nem erőltetünk semmit. És természetesen mindenben a lehető legnagyobb lelkesedéssel támogatjuk őket. Manapság végeláthatatlan lehetőség közül választhatnak, mi igyekszünk mindent megadni nekik, és terelgetni őket, de a végső döntés mindig az övék - mondta Arana 2021 márciusában a Radio Rivadavia interjújában.

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen szép kamasz lánya van a Vad angyal egykori szívtiprójának.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük