Natalia Oreiro fia jól megnőtt: fotókon a 9 éves Merlin
Natalia Oreiro és férje egy fiút nevelnek.

natalia-oreiro-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Natalia Oreirót akkor szerették meg sokan hazánkban, amikor a TV2 műsorra tűzte a Vad angyal című telenovellát, amelyben ő alakította a főszereplőt, Milagrost.

A színésznő a sorozat sikerei után nem sokkal kimondta 2001-ben a boldogító igent a nála húsz évvel idősebb zenésznek, Ricardo Mollónak, akivel egy kisfiút nevelnek együtt.

Ő Natalia Oreiro kisfia

Merlin január 27-én ünnepelte kilencedik születésnapját, így édesanyja friss felvételeket is megosztott róla Instagramján. Gyermekét csak ritkán mutatja meg közösségi oldalán, így a rajongók is nagyon örültek, hogy láthatták, már milyen nagy fiúvá érett Merlin. Le sem tagadhatnák, mennyire mély anya-fia kapcsolat köti össze őket.

oreiro-fia
Fotó: Instagram/Natalia Oreiro

"A kedvességed, az érzékenységed, a humorod és a társaságod mindig felvillanyoz engem. Megtanítottál rá, hogy ugyanúgy élvezzem az egyszerű, igaz dolgokat. Azt kívánom, hogy ez a világ, amire te jöttél, maradjon olyan szép, amilyet megérdemelsz, és mindig széles mosollyal kelj fel, mert a nevetésed mágikus erővel bír. A te boldogságod jelenti az én boldogságomat is" - írta a kedves szavakat fiának a fotók alá a színésznő.

A La Nacionnak mesélt utoljára a fiáról, akivel a koronavírus miatt még közelebb kerültek, hiszen az otthoni taníttatásában is még nagyobb szerepet kellett vállalnia, mint sok szülőnek világszerte.

- Ő többet tanított nekem, mint én neki. Bár én voltam ideiglenesen a tanára, mégis hirtelen nyolcévesnek éreztem magam mellette - viccelődött.

Szerinte a gyerekkorban a legszebb az ártatlanság és az anonimitás, ezért is döntöttek férjével úgy, hogy gyermeküket csak ritkán mutatják meg a nyilvánosság előtt, illetve nem tervezik, hogy már most olyan projektekbe fogják be őt, amivel lényegében a középpontba tolnák, például ha egy ügynökség felkeresné családjukat, hogy Merlint szerepeltessék egy reklámban, egyből visszautasítanák az ajánlatot.

Oreiro 12 évesen kezdett bele a show-bizniszbe, ám ha visszamehetne az időbe, később kezdené. Egyelőre úgy tűnik, Merlin a szüleire ütött, hiszen csupán kétéves volt, amikor egy ukulelével a kezében felment a színpadra édesanyja mellé, aki éppen Moszkvában lépett fel akkor.

Thalía 20 éve házas

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű menyasszony volt a Rosalinda sztárja.

Ezt is szeretjük