A Rabszolgasors Isaurája bikiniben fürdőzött: a 64 éves Lucélia Santosnak ilyen az alakja

Összegyűjtöttük a legnépszerűbb telenovellasztárok strandolós fotóit.

isaura-szerelme-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hazánkban rengetegen rajonganak a latin-amerikai szappanoperákért, amelyek tele vannak intrikákkal, váratlan fordulatokkal és persze romantikával. Magyarországon a Rabszolgasors volt ennek a műfajnak az úttörője, melynek Lucélia Santos volt a főszereplője.

Népszerű szappanoperák sztárjai bikiniben

Az 1976-os brazil telenovellát 1986-ban kezdte sugározni a Magyar Televízió, Isaurát, a rabszolgalányt Lucélia Santos formálta meg, még nagyon fiatal, csupán 19 esztendős volt, amikor hazájában megkezdték a sorozat sugárzását.

A 64 esztendős színésznő a mai napig aktívan dolgozik, emellett Instagramján is kialakított egy aktív követői bázist, közel 90 ezer ember kíváncsi a posztjaira. Tegnap egy rövid videóval lepte meg a rajongóit, egy sárga színű bikiniben fürdőzött. A teljes felvételt az alábbi Instagram-posztra kattintva nézheted végig.

Képes összeállításunkban népszerű szappanoperák színésznőit láthatod bikiniben vagy fürdőruhában.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük