A Rabszolgasors Isaurája bikiniben fürdőzött: a 64 éves Lucélia Santosnak ilyen az alakja

Összegyűjtöttük a legnépszerűbb telenovellasztárok strandolós fotóit.

Lucélia Santos bikiniben
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hazánkban rengetegen rajonganak a latin-amerikai szappanoperákért, amelyek tele vannak intrikákkal, váratlan fordulatokkal és persze romantikával. Magyarországon a Rabszolgasors volt ennek a műfajnak az úttörője, melynek Lucélia Santos volt a főszereplője.

Népszerű szappanoperák sztárjai bikiniben

Az 1976-os brazil telenovellát 1986-ban kezdte sugározni a Magyar Televízió, Isaurát, a rabszolgalányt Lucélia Santos formálta meg, még nagyon fiatal, csupán 19 esztendős volt, amikor hazájában megkezdték a sorozat sugárzását.

A 64 esztendős színésznő a mai napig aktívan dolgozik, emellett Instagramján is kialakított egy aktív követői bázist, közel 90 ezer ember kíváncsi a posztjaira. Tegnap egy rövid videóval lepte meg a rajongóit, egy sárga színű bikiniben fürdőzött. A teljes felvételt az alábbi Instagram-posztra kattintva nézheted végig.

Képes összeállításunkban népszerű szappanoperák színésznőit láthatod bikiniben vagy fürdőruhában.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük