Ő volt Isaura szerelme, Alvaro: így fest most a Rabszolgasors 74 éves sztárja, Edwin Luisi

Edwin Luisi egyik pillanatról a másikra lett sztár Brazíliában.

isaura-szerelme-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Rabszolgasors című brazil telenovella volt hazánk egyik legnépszerűbb sorozata a '80-as években. A Magyar Televízió 1986-ban kezdte sugározni a részeket, azóta más csatornák is ismételték. Isaurát, a rabszolgalányt Lucelia Santos alakította.

A karakterének két nagy szerelme volt, az egyikőjük Tobias volt, akit Roberto Pirillo alakított, ám az ő karakterét sajnos meggyilkolták végül a sorozatban. Alvaro volt a másik szerelme, akinek végül örök hűséget is fogadott, őt Edwin Luisi játszotta el.

Edwin Luisi, a Rabszolgasors férfi sztárja

A Sao Paolóban született színész drámát tanult a helyi egyetemen, de fiatalon Franciaországban is élt, ott művészettörténetet hallgatott, emellett a francia nyelvből is sok ráragadt. 1972-ben debütált a képernyőn, de az országos ismertséget az 1976-ban bemutatott Rabszolgasors hozta meg számára, akkor volt 29 esztendős. A színész februárban ünnepelte 74. születésnapját. A felvétel jobb oldalán láthatod, hogyan néz ki napjainkban.

Edwin Luisi a sorozat idején és napjainkban.
Edwin Luisi a sorozat idején és napjainkban.
Fotó: sorozatplusz.sajtoklub.tv, Instagram/Edwin Luisi

A karrierje felfelé ívelt a sikeres telenovella után, a magyar nézők olyan produkciókban láthatták, mint A homok titkai vagy a Mauá, a király. A legtöbb sorozatának jogait egyik hazai csatorna sem vásárolta meg, pedig a mai napig aktívan dolgozik színészként. Napjainkban Rio de Janeiróban lakik, sosem született gyermeke, de többször is megnősült, azonban sosem jött be neki a házasság, derült ki az Epocának adott interjújából.

- Szeretek egyedül lenni, tudva, hogy bármikor elmehetek otthonról, és bármit eladhatok. Éltem együtt mással, nősültem is, de ez sosem volt kényelmes dolog számomra - fogalmazta.

Békésen telnek a mindennapjai, azonban ez nem azt jelenti, hogy nem gyűlik meg a baja a hétköznapi gondokkal.

- Itt, Brazíliában minden nagyon nehéz, a függetlenség viszont az én igazi ősi ösztönöm. Van lakásom, motorom és autóm. Amikor ezt a szakmát választottam, tudtam, hogy egész életemben bajok lesznek, ezért arra törekedtem, hogy az anyagiakat úgy alakítsam, ne legyen baj a későbbiekben.

A Rabszolgasorsnak köszönhetően egyik pillanatról a másikra lett sztár, azonban ezt az időszakot nehezen élte.

- Rettegtem, mert egyik napról a másikra nem tudtam kimenni az utcára. Maximalista vagyok, és nem tartottam jónak magam akkoriban. Ostoba voltam, elmenekültem a siker elől, nem éltem meg szép módon. Nagyon szégyenlős vagyok ezzel a fotó- és autogramkéréssel kapcsolatban is.

Gabriela Spanic bikiniben

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen fantasztikus formában van a Paula és Paulina imádott színésznője, Gabriela Spanic.

Ezt is szeretjük