Ő volt Isaura, a rabszolganő: friss fotókon a 64 éves Lucélia Santos
Lucélia Santos Isaurájáért egész Magyarország rajongott.

rabszolgasors-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bernardo Guimarães brazil író regénye alapján készült el a sorozat, ami valóságos tömeghisztériát váltott ki hazánkban. Ugyan Magyarországra 10 évvel az eredeti bemutató után érkezett meg a Rabszolgasors című szappanopera, ez mit sem vont le az értékéből, imádta a közönség.

A világszerte népszerű történet középpontjában egy Rio de Janeiro melletti ültetvényen élő rabszolgalány állt, akinek intrikával, kegyetlenségekkel és fordulatokkal teli sorsát egy emberként izgulták végig a tévénézők.

Így néz ki a 64 éves Lucélia Santos

Még egy városi legenda is kapcsolódik a szériához, állítólag több településen gyűjtést szerveztek Isaura felszabadítására. Az azonban nem szóbeszéd, hogy a felejthetetlen karaktert Lucélia Santos személyesítette meg, aki 1987-ben meg is látogatta hazánkat. A rekordhideg ellenére rengetegen voltak kíváncsiak rá, fellépésén szinte alig maradt üres hely a Budapest Sportcsarnokban.

– Fel voltunk készülve, hogy hideg lesz és hó, sok meleg ruhát vittünk magunkkal. De, amilyen forró szeretettel fogadtak bennünket a magyar emberek, az már önmagában szívmelengető érzés volt - idézte fel a színésznő a Blikknek 2021 januárjában.

A teleregény főszerepe meghozta számára az ismertséget. Annak ellenére, hogy számos más produkcióban szerepelt, Isauraként elért sikerét saját bevallása szerint sohasem tudta felülmúlni.

– Soha nem tudom elválasztani magam Isaurától. Más nagy sikereim is voltak persze a pályám során, de semmi sem hasonlítható igazán ahhoz a szeretethez, amit a közönség Isaura iránt érez, és ez számomra megtiszteltetés .

lucelia-santos-1
Fotó: RTL Klub/Rabszolgasors, Instagram/Lucélia Santos

A tévésztár 2021 májusában ünnepelte 64. születésnapját, ám ez korántsem jelenti azt, hogy visszavonult a filmezéstől. 2020-ban szerepelt utoljára kamera előtt, rajongói a Mulher Oceano című filmben láthatták utoljára. Az Instagramon is aktívnak mondható, sokszor nosztalgiázik régi szerepeinek felelevenítésével, valamint friss fotókat is feltölt. Ezek alapján egyértelmű, hogy remekül érzi magát a bőrében.

Gabriela Spanic bikiniben

Képes összeállításunkban megnézheted Gabriela Spanic bikinis fotóit.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük