Az idén 50 éves Thalía fürdőruhás fotóin ámulunk: a Rosalinda sztárja bomba formában van
Thalía fürdőruhás fotókat posztolt.

thalia-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Thalía Sodit a magyarok a '90-es évek legnépszerűbb szappanoperáiból ismerhetik elsősorban, olyan sorozatokban játszott, mint a Marimar vagy a Rosalinda. Színészi karrierjét 2000-ben hagyta abba, hogy énekesi karrierjére koncentráljon, azóta is a zeneiparban dolgozik.

Közben férjhez ment, Tommy Mottolával családot is alapítottak, jelenleg Miamiban élnek. Sabrina lányuk 2007-ben, Matthew fiuk 2011-ben jött a világra. Hamarosan nagy ünneplés lesz náluk, ugyanis augusztus végén 50. születésnapját ünnepelheti. Remek formában van az énekesnő, ezt bizonyítják friss, fürdőruhás fotói is.

Thalía fürdőruhában pózolt

Az Amerikai Egyesült Államokban július 4-én ünneplik a függetlenség napját, ennek alkalmából egy amerikai zászló által megihletett fürdőruhát viselt. A kiegészítőkre is gondosan ügyelt, a fülbevalója például szándékosan csillag alakú, a napszemüvegei közül pedig egy piros színűt vett fel. Az összes képet az Instagram-poszt jobb oldalán látható fehér nyílra kattintva nézheted végig.

Rengetegen dicsérték, mennyire fantasztikusan néz ki, emellett milyen szép, karcsú alakja van. Nemcsak a jó géneknek, hanem a kitartó munkájának is köszönheti a testét. Az edzés előtt mindig nyújt.

- Úgy gondolom, hogy ha nem is mindennap mozog az ember, mindenképp érdemes nyújtani. Sok egyszerű gyakorlat létezik útmutatásként. Ha hozzászoksz a rendszeres nyújtáshoz, jobban érezheted magad, és még a motivációd is megnőhet a kardióhoz vagy a súlyzós edzéshez - írta meg az egyik fontos tippjét a Thaliasource.net oldal.

A változatos mozgásban hisz, és arra is ügyel, mennyire érzi magát energikusnak, szerinte fontos, hogy az ember hallgasson a testére. 

Ha kicsit fáradtabb, de mégis szeretne valamit mozogni, akkor Sivananda jógagyakorlatokat végez, de ha energikusabb, akkor súlyzós vagy kardioedzést csinál. Ha súlyzózik, nyolckilósnál nehezebb eszközt sosem használ, mert nem akarja az izomtömegét növelni, szimplán csak arra vágyik, hogy az alakja még tónusosabb legyen.

Az egészséges étkezésre is odafigyel, egyik nagy kedvence az avokádó, amelyet a fogyni vágyók is nyugodtan bevehetnek az étrendjükbe, erről részletesebben ide kattintva olvashatsz.

Thalía gyönyörű menyasszony volt

Képes összeállításunkban megnézheted Thalía és Tommy Mottola esküvői képeit.

Ezt is szeretjük