Heidi Klum bikiniben pózolt: ilyen a 47 éves topmodell alakja
Heidi Klumról gyönyörű, bikinis képeket készített a férje.

heidi-klum-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Heidi Klum a '90-es évek és a 2000-es évek egyik legfoglalkoztatottabb topmodellje volt, szinte nincs olyan nagy magazin, melynek címlapján ne szerepelt volna, emellett a Victoria's Secret egyik angyala is volt. 

A júniusban 48. születésnapját ünneplő sztár fantasztikusan néz ki friss fotóin, ezt alátámasztják azok a felvételek is, amelyeket a férje, Tom Kaulitz készített róla az egyik kaliforniai strandon.

Heidi Klum bikiniben

Heidi Klum és a 31 éves Tom Kaulitz lazítottak egyet tegnap az óceánparton, a német zenész több felvételt is lőtt szerelméről bikiniben. A modellnek gyönyörű alakja va, mintha semmit nem fogott volna rajta az idő vasfoga.

heidi-klum
Fotó: Instagram/Heidi Klum

Mivel a testéből él modellként, így mindig is nagy szerepet játszott az életében az egészséges életmód és a rendszeres testmozgás. 2017-ben a Women's Health Magazinnak így nyilatkozott arról, hogyan figyel oda az alakjára.

- Az emésztésed egyértelműen megváltozik, miután elmúltál negyven, én mindig azt gondoltam, velem ez nem történhet meg, hát, tévedtem. Ha valamikor eleresztem magam az étkezés során, muszáj többet sportolnom - magyarázta.

Bár szerinte a futógép csodákra képes, és van is neki egy otthon, nem mindig jut rá ideje, hogy használja. Amikor a gyerekeivel van, igyekszik minél több aktív programot kitalálni, például sokat sétálnak, bicikliznek és túráznak együtt. 

Naponta négyszer étkezik, reggelire általában rántottát eszik spenóttal, zöldpaprikával és hagymával, esetleg smoothie-t, ebédre csirkét vagy pulykát fogyaszt quinoával vagy basmati rizzsel és zöldségekkel, desszertként a nem cukrozott joghurt az egyik kedvence, de a gyümölcsturmixot is kedveli. Vacsora gyanánt grillcsirkét, tonhalat vagy sushit eszik, ezek mellé salátát választ köretként. Kenyeret és tésztát nem eszik, utóbbit, bár nagyon kívánja, de általában inkább lemond róla.

Persze néha a bűnözés is belefér nála, viszont ezt ritkán teszi, sőt, ha édesanyja meglátogatja, akkor mindig ő főz a családra, olyankor fel is szed egy kis pluszkilót.

- Anyukám mindent megsüt olajban, és krémes szószokat csinál, így ha látogatóba jön, akkor egyből egy kilóval többet mutat a mérleg - tette hozzá.

Gabriela Spanic bikiniben

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest bikiniben a Paula és Paulina imádott színésznője.

Ezt is szeretjük