Jennifer Lopez fürdőruhás címlapja tarol: az 51 éves énekesnő irtó dögös
Jennifer Lopez az InStyle magazin májusi számának címlaplánya.

jennifer-lopez
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Lopez New York egyik legszegényebb városrészében, Bronxban nevelkedett fel. Kislányként álmodni sem mert a fényűzésről, Hollywoodról vagy a magazinok címlapjairól. Két dologra vágyott csupán: táncolni és énekelni akart.

Jennifer Lopez dögös fotói az InStyle magazinban

Ötéves korától kezdve járt mozgás- és zeneórákra, hogy legkedvesebb hobbijából szép lassan hivatás válhasson. Hosszú út vezette a sikerig, ám végül 1986-ban bejutott a Streetgirls meghallgatására, ahol megkapta élete első filmszerepét.

Innentől nem volt megállás, 35 éve tartó pályafutása során nemcsak a filmipart sikerült meghódítania, de énekesnőként és üzletasszonyként is sikeres lett. Csodálatra méltó életútja előtt tiszteleg az InStyle magazin májusi száma, amelyben a díva pályatársai és kollégái mesélnek a közös munkáról, ódákat zengve J. Lo kitartásáról és karizmatikusságáról. A riport megkoronázásaként a lap fényképésze, Pamela Hanson lélegzetelállító fotósorozatot készített az 51 éves hírességről. A fürdőruhás címlap láttán a rajongók egyenesen elájultak, egyetlen nap alatt több mint hárommillióan jutalmazták lájkjukkal az Instagramon.

Képes összeállításunkban mutatjuk Jennifer Lopez ultradögös, fürdőruhás magazincímlapját, valamint az InStyle többi fotóját is megnézheted.

Ezt is szeretjük