A homok titkai szép főszereplője volt: az 57 éves Glória Píres ősz hajjal is gyönyörű
A homok titkai szereplőit lehet, már fel sem ismernéd.

a-homok-titkai-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A homok titkai című brazil sorozat 1993-ban futott hazájában, pár évvel később Magyarországon is vetítették, az M1 csatorna 1996 és 1997 között sugározta a szériát, ami sok szappanopera-rajongó szívébe egy életre belopta magát.

A homok titkai szereplői ennyire megváltoztak

A bájos Glória Píres játszotta Ruthot és Raquelt is, míg előbbi a jó, utóbbi viszont a gonosz ikertestvér volt. A színésznő Brazíliában már ötévesen a kamerák előtt állhatott, több sorozatban és filmben játszott, a mai napig dolgozik, 2020-ban jelent meg legutóbbi filmje A Suspeita címmel. A magyar nézőknek ismerős lehet A bestia, a Börtönemlékek, A pampák királya és az Örökség című alkotásokból is, de a legtöbben A homok titkaiban szerették. Az 1993-as széria óta sokat változott, haja teljesen őszbe borult, ami szerintünk szuperül áll neki. Közel a hatvanhoz is nagyon csinos nő.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festenek napjainkban A homok titkai sztárjai.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük