A homok titkai szép főszereplője volt: az 57 éves Glória Píres ősz hajjal is gyönyörű

A homok titkai szereplőit lehet, már fel sem ismernéd.

a-homok-titkai-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A homok titkai című brazil sorozat 1993-ban futott hazájában, pár évvel később Magyarországon is vetítették, az M1 csatorna 1996 és 1997 között sugározta a szériát, ami sok szappanopera-rajongó szívébe egy életre belopta magát.

A homok titkai szereplői ennyire megváltoztak

A bájos Glória Píres játszotta Ruthot és Raquelt is, míg előbbi a jó, utóbbi viszont a gonosz ikertestvér volt. A színésznő Brazíliában már ötévesen a kamerák előtt állhatott, több sorozatban és filmben játszott, a mai napig dolgozik, 2020-ban jelent meg legutóbbi filmje A Suspeita címmel. A magyar nézőknek ismerős lehet A bestia, a Börtönemlékek, A pampák királya és az Örökség című alkotásokból is, de a legtöbben A homok titkaiban szerették. Az 1993-as széria óta sokat változott, haja teljesen őszbe borult, ami szerintünk szuperül áll neki. Közel a hatvanhoz is nagyon csinos nő.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festenek napjainkban A homok titkai sztárjai.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük