A legszexisebb sztárok 50 felett
Cikkünk főszereplői még mindig bárkit levennének a lábáról, és bizonyítják: lehet az idővel büszkén és méltósággal is dacolni!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Helen Mirren

Mikor világszerte megszavaztatták a nézőket, hogy kit tartanak a legszexisebb ötven fölötti sztárnak, tarolt az angol színésznő, aki szoftpornóban is szerepelt karrierje elején, de utóbb már magát II. Erzsébetet is eljátszhatta!

Az Oscar-díjas filmcsillag Iljena Vasziljevna Mironovként született – mint neve is mutatja, orosz főnemesi családból származik, egyik őse a napóleoni háborúk tábornoka volt!

Különleges szépsége és rendkívüli tehetsége okán a legjobb angol színiiskolákban tanulhatott, előbb színpadon, majd a filmvásznon is a legnagyobb brit csillagok sorába került. A most 62 éves sztárt sosem izgatta különösebben az öregedés, és talán ennek is köszönheti megőrzött szépségét!

- Nem vagyok hiú, feladtam már, hogy fiatalabbnak látszódjam a koromnál. Anyám mindig azt mondta, hogy ne aggódjunk az öregedés miatt, és megfogadtam a tanácsot. Nem hiszem, hogy szexszimbólum lennék, az szerintem Jennifer Lopez! De végül is, nem látom magamat – viccelődött egy interjújában.

Jane Seymour

Helen Mirrent kövesse egy szintén nemesi címet kapott kolléganője: az egykori Bond-lány az 57. évében jár, és még mindig veszedelmesen jól néz ki!

Szexepiljét csak fokozza különlegessége: felemás színű, mogyoróbarna, illetve zöld szeme! Az alakjára mindig is büszke színésznő a férfiak örömére többször is vetkőzött a nagy magazinoknak: legismertebb a Playboy-ban megjelent sorozata, amelyet már a negyvenhez közelítve készítettek róla.

Az éppen negyedszer férjnél levő Seymour még mindig hihetetlenül aktív: szerepelt a BBC népszerű Dancing With The Stars táncversenyében, sorra kapja a felkéréseket filmekre és tévésorozatokra, és több cégnek is a reklámembere – a még mindig gyönyörű színésznőre tekintve ezen nem is lehet csodálkozni!

Dana Delany

A Született feleségekben Katherine Mayfairt játszó színésznő is már az 52.-et tapossa, méghozzá szemmel láthatóan tökéletes formában! A kétszeres Emmy-díjas Delany a ’80-as évek végén debütáló China Beach sorozat után lett világhírű, és azóta felváltva játszik a Broadway menő darabjaiban és tévéfilmekben.

Független filmesek is előszeretettel keresik, ő pedig szívesen vállal akár botrányos szerepeket is: az Irány az Édenben például dominát játszott, és egy meztelen, fenekelős snittet minden idők 12. legszexisebb jelenetének szavaztak meg a moziba járók!

Amparo Grisales

Ruccanjunk kicsit át Dél-Amerikába, közelebbről Kolumbiába, hódolva az ottani nők szépsége előtt. A lenyűgöző testű Grisales az ország és Latin-Amerika egyik legnépszerűbb és leghíresebb színésznője: nem meglepő módon főleg szappanoperákban játszik, köztük a kirobbanó sikert aratott El Cuerpo del Deseo című sorozatban. Káprázatos szépségének köszönhetően még mindig körülrajongott sztár: ötvenévesen is sorozatban vállal aktfotózásokat, és ismerjük el: az eredmény finoman fogalmazva is elsöprő, főleg ha tudjuk, hogy a színésznő már 52. évében jár!

Michelle Pfeiffer

Teljesen hihetetlennek tűnik, de e hónapban Michelle Pfeiffer is belép az ötvenesek táborába, méghozzá semmit sem veszítve legendás vonzerejéből! A karrierjét Orange County szépeként kezdő Pfeiffer igazából 1987-ben lett világszerte a férfiak álma, mikor Az eastwicki boszorkányokban játszotta az egyik elbűvölően veszélyes hősnőt.

Volt azután Macskanő, kőkemény tanárnő, kísérteteket látó feleség, és sorra aratta hollywoodi sikereit. Tavaly kapta meg jól megérdemelt csillagát a Hírességek Sétányán, és továbbra is a legelismertebb színésznők között van. A nézők egy szavazáson a legszebben öregedő sztárnak választották – kérdés, örült-e ennek –, és titka abban rejlik, hogy Helen Mirrenhez hasonlóan nem aggódik feleslegesen kora miatt:

- Egyszerű. Együnk jól és egészségesen, aludjunk sokat, és ha időnként bűnös vágyaink támadnak, elégítsük ki csak nyugodtan őket! – adott tippeket egy interjúban.

OLVASD EL EZT IS!

andie macdowell lead
  • sigourney weaver
  • szexi

50 évesek, és nagyon szexik!

Ezt is szeretjük