A 9 legrondább eltorzult szilikonmell Hollywoodból

Bár szépek és sikeresek Hollywood csillagai, durván elrontott dekoltázsukra nincs mentség. Íme, a legszánalmasabb műmellek.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

9. Christina Aguilera

Feltehetően nem csak az énekesnő rajongói, de a bulvárt rendszeresen olvasók is jól emlékeznek Christina Aguilera meghökkentő átalakulására. A szexi szőke sztárnak ugyanis az elmúlt néhány évben meglepő módon egyre intenzívebben és egyre furcsábban növekedett a melle. A folyamatnak azonban a jelek szerint 2008 őszén vége szakadt, amikor kivetette abnormálisan hatalmas, nyakában hordott cicijéből az implantátumot. Christina ma már újra természetes és igen formás cicivel büszkélkedhet.

Balról jobbra: Chritina Aguilera, Jewel Kilcher és Paula Abdul

8. Jewel Kilcher

Az énekesnő zenei karrierje az utóbbi időben meglehetős hanyatlásnak indult. Ugyan igaz, hogy manapság egy szépen elvégzett, néhány mérettel megnagyobbított mell akár az egekbe is repítheti tulajdonosát a zenei toplistákon, ez most Jewelnek a kép tanúsága szerint nem sikerült. Agyonműtött dekoltázsát inkább takargatnia illene, mint büszkén mutogatnia.

7. Paula Abdul

Az amerikai énekesnőről feltehetően nincsen ember, aki megmondaná, hogy hamarosan betölti az ötvenet, azonban szétműtött melle mindezek ellenére borzalmasan fest.
Bizarrul fodrozódó, torz cicijét a méretes implantátumoknak köszönheti, ugyanis a szegycsontról és a bordákról túlzott mértékben lelóg a melle, emiatt pedig dekoltázsa olyan benyomást kelt, mintha be lenne horpadva.

6. Janet Jackson

A 42 éves Janet Jackson - Michael Jackson egykor édes húgocskája - legalább annyiszor műttette meg magát a szebb külső érdekében, mint ahány lemezt kiadott élete során.

Számtalan mellkorrekciós műtéten is átesett, a kép tanúsága szerint sajnos nem sok sikerrel. Egyébként az ő nevéhez fűződik a legbotrányosabb cicivillantás, mellyel a 2004-es Superbowl-gála nézőközönségét botránkoztatta meg.
 

Balról jobbra: Janet Jackson, Vivica Fox, Donatella Versace

5. Vivica Fox

Az egykor bombázó 44 éves színésznő 2008 őszén lett végképp a plasztikai műtétek rabja. Eszement szépészeti ámokfutásának köszönheti, hogy a túl drasztikusra sikeredett ráncfelvarrás miatt hónapokra megkopaszodott, és ajakműtétei után jelentős mértékben szétroncsolódott a szája. Behorpadt melle pedig siralmas látványt nyújt a mélyen dekoltált estélyiben.

4. Donatella Versace

Az 52 éves olasz divattervező testvére halála után vette át a divatház irányítását. Donatella folyamatosan harcol az idővel: a plasztikai sebészeknek kijelentette, nem érdekli, mennyibe kerül, de szabjanak neki teljesen új arcot. Így az arc- és állcsontja mellé, valamint mellébe implantátum került, szájába rengeteg szilikon, ráncaiba botox. Túl van már számtalan orr-, fül-, mellműtéten és rengeteg zsírleszíváson, sőt, hajbeültetést is végeztetett. Barátai szerint nem kinézetével, hanem anorexiás lányával és kokainfüggőségével kellene foglalkoznia.

3. Pamela Anderson

Volt idő, amikor Pamela méretes implantátumaival izgatta fel a pasik fantáziáját, aztán egyszer csak elege lett belőlük, és kivetette őket. Csökkentett térfogatú lökhárítóit megmutatta a Playboy-ban is - ezek sokkal szexisebben festettek, mint felfújt változataik. Elég csak a róla készült régebbi bikinis fotóra egyetlen pillantást vetni, hiszen göröngyös melleinek bizarr körvonalai valóban visszataszítóak. Ezek után már nem is olyan meglepő, hogy végül megszabadult a szilikonpárnáktól.

Balról jobbra: Pamela Anderson, Victoria Beckham, Tori Spelling

2. Victoria Beckham

A Spice Girls-tagból lett focistafeleség sem kerülhette el a plasztikai sebészetet. A folyamatosan önértékelési zavarokkal és anorexiával küzdő háromgyermekes anyuka egészen extrém implantátumokat hord a melle helyén, ráadásul - a fotó tanulsága szerint - még büszke is a hónaljából kinövő, két furcsa szerzetre.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

1. Tori Spelling

Az egykori Beverly Hills 90210 szereplőjének, Tori Spellingnek a dekoltázsa ijesztően deformálódott. Az eredetileg nem túl nagy, de formás mellű sztár mellnagyobbítása jól láthatóan csúfos véget ért, és a többszöri korrekciós beavatkozások sem bizonyultak hatásosnak.

OLVASD EL EZT IS!

  • pamela anderson
  • plasztika

2009 legiszonytatóbb plasztikái

  • christian bale
  • mickey rourke

2009 legmegdöbbentőbb átváltozásai

Ezt is szeretjük