Torz mellbimbóját villantotta a csúf Pamela Anderson

Bizarr látvány: a nyuszilány kétségkívül az év eddigi legdurvább villantását produkálta!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Azt hittük, hogy Pamela Anderson már nem tud nekünk újat mutatni, de a népszerű playmate legutóbbi villantásával még a mi sok elbaltázott plasztikai rémségét látott gyomrunkat is alaposan felkavarta.


A cenzúrázatlan képet ide kattintva tekintheted meg!

A leharcolt Pamela szétszabott arcának rémisztő látványa már kellőképpen felzaklathatja a gyengébb idegzetű olvasóinkat, ám ha tekintetünk lejjebb téved, akkor szembesülünk csak az igazi borzalommal! A kiégett nyuszilány jobb mellbimbója ugyanis kilóg ízléstelen ruhájából, ám az aprócska bájgomb iszonyatosan eltorzult a sok plasztikától!

Még mindig azt hiszi, hogy bombázó

A sokkoló felvétel láttán nyugodtan kijelenthetjük, hogy Pamela fénykora ezennel végleg leáldozott. Ám jobban tenné, ha ezt a kilencvenes évek szőke szexszimbóluma is végre belátná, és nem hajszolná kétségbeesetten egykor tündöklő szexepiljét és erotikáját.

A modell az elmúlt hónapokban is leginkább kínos közszerepléseivel hívta fel magára a figyelmet, amelyek bombázó mivolta helyett sokkal inkább szánalmasságát helyezték előtérbe. Hugh Hefnert például anyaszült meztelenül köszöntötte fel születésnapja alkalmából, egy képzőművészeti kiállításon pedig bugyiban és meglehetősen szellős öltözékben tette tiszteletét!

Hollywood legrondább műmellei

Nézegess képeket!

Elolvasom

Pamela mindeközben gyakran látogatja a szépészeti klinikákat. Nem véletlen, hogy egykor bájos arcának vonalai szörnyen megváltoztak, ami miatt már alig lehet rá ismerni arra az ikonra, akinek pucér poszterei két évtizeddel ezelőtt minden kamaszfiú falán ott lógtak.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A számtalan ráncfelvarrás és botoxinjekció kellőképpen kifejtette romboló hatását, ami különösen megdöbbentő, ha hozzátesszük, hogy a leharcolt nyuszilány még csak 40 múlt!

Ezt is szeretjük